*

08.11

Debat: Særbehandling

Lars Teisner Nielsen, Porsevej 35, Hjørring
Det er desværre ved at være helt sædvanligt, at når der mest er brug for et indlæg fra sværmen af ansatte i den offentlige ligebehandlings- og ligestillingsindustri, svigter man fuldstændig sin opgave.

Flemming Rose demaskerer hykleriet

I sin bog om forløbet, der førte til hans afsked med Jyllands-Posten, leverer Flemming Rose en overbevisende version af kampen om ytringsfriheden og kampen i bladhuset for at få ham til at tie.
27.10

Flemming Rose langer ud efter JP-chef

Tidligere kultur- og udlandsredaktør på Jyllands-Posten Flemming Rose angriber i en ny bog ledelsen i JP/Politikens Hus for at have svigtet sine egne idealer i kampen om ytringsfriheden.
10.06

Debat: Islamisk lov er logisk

Henrik Ræder Clausen, Hougårdsvej 29, Brabrand
På forsiden af JP 2/6 stilles det retoriske spørgsmål: »Hvad ved jurister om risikoen for en ny Muhammed-krise?«.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Om temaet

30. september 2015 var det 10 år siden, at Jyllands-Posten publicerede 12 tegninger af muslimernes profet Muhammed. Hvor står debatten? Og hvordan kommer den videre?

Annonce
Redaktionen anbefaler

Kronik: Carsten Juste: »Nej, vi havde intet at undskylde«

Carsten Juste, ansvarshavende chefredaktør da tegningerne blev bragt
For første gang fortæller den tidligere chefredaktør på Jyllands-Posten Carsten Juste i dette essay om tiden, før, under og efter trykningen af Muhammed-tegningerne.
Mere
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her