*

27.08

Kulturmødet Mors: Dannet druk på Mors

Palle Weis | palle.weis@jp.dk
Dannelse har været på programmet på Kulturmødet Mors, og det har bredt sig helt ud i nattelivet.

Kommentar: Haarder efterlyser tjenersind hos DR

Palle Weis
En debat om public service på Kulturmødet kom vist ikke en definition nærmere, men til gengæld står det efterhånden temmelig klart, at DR skal gentænkes i de kommende forhandlinger om en medieaftale.

Kan kunst bruges som værn mod polarisering og terror?

I Danmarkskanonen lægger Bertel Haarder op til, at kunst og kultur skal bruges som våben i kampen mod parallelsamfund, polarisering og i sidste ende terror. Men kan kunst egentlig bruges i kampen mod terror? Det spørgsmål blev vendt og drejet på Kulturmødets anden dag.

Kommentar: I kulturens drivhus

Palle Weis | palle.weis@jp.dk
Kulturmødets opfordring til kunst og kultur uden grænser åbner for en mangfoldig verden, men så er det jo godt, vi også har Organet for den Objektive Sandhed til at prioritere for os.

Hvor står Danmark i dag?

Vox pop: Dette meget åbne spørgsmål ønsker arrangørerne af Kulturmødet Mors besvaret, og Jyllands-Posten har spurgt et par af begivenhedens aktører på forhånd.

Kommentar: Den nødvendige samtale

Palle Weis, kulturredaktør, Jyllands-Posten
Et af årets større gys gik gennem landet, da Lars Løkke Rasmussens regering fremlagde sin – skulle det vise sig – ret omfattende plan for udflytning af offentlige arbejdspladser.

Tavs kulturelite svigter ambitiøse og famlende nordjyder

Kulturmødet Mors bryster sig af sit advisory board bestående af 47 fremtrædende kulturpersoner, men hvis man tror, at medlemmerne mødes for at udveksle idéer, tager man fejl. Mødeaktiviteten har for manges vedkommende været ikke-eksisterende. Flere siger, at de intet har bidraget med. Ole Bornedal vidste slet ikke, at han var med.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Kronik: Hovedfejlen ved DR er ikke en for høj licens

Ole Hyltoft, forfatter, fhv. bestyrelsesmedlem i DR
Fejlene ved DR er for meget popunderholdning, mangel på klassisk dannelse, og at medarbejderne ikke repræsenterer danskernes politiske forskellighed.
Om temaet

Følg Jyllands-Postens dækning af Kulturmødet på Mors, der finder sted i Nykøbing Mors den 20.-22. aug. 2015.

Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her