*

13.09

Debat: Støjberg ude af trit med ungdommen

Trine Christensen, generalsekretær Amnesty Internationals danske afdeling
Et stop for kvoteflygtninge er endnu en tilkendegivelse af, at heller ikke den danske regering ønsker at forpligte sig til fælles internationale løsninger på flygtningekrisen.
13.09

Debat: Får vi nok flygtninge i job?

Ali Aminali, socialrådgiver, byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti i Aarhus Mårslet
På overfladen ser det ud til at gå godt med at få flygtninge i job i Danmark. Men hvordan ser det ud, hvis man dykker lidt ned i tallene?
10.09

Debat: Velreguleret og regelmæssig migration

Jacob Twisttmann Jørgensen, programme & liaison officer, Den Internationale Migrationsorganisation (IOM), FN-Byen, København Ø
JP citerer 2/9 lederen af IOM’s Europakontor, Eugenio Ambrosi, for at sige, at Europa ikke er i fare for at blive løbet over ende af migranter.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Kronik: Kære økonomiminister Ammitzbøll, den går altså ikke

Thomas Johannes , cand.mag. i moderne kultur, bachelor i filosofi
Velfærd defineres som at have råd til at købe den bil, man har drømt om, eller hyre en barnepige, mens man hygger sig med restaurantbesøg.
Om temaet

Hundredtusindvis af mennesker på flugt fra krig, forfølgelse og dårlige levevilkår banker på døren til Europa.

Jyllands-Postens korrespondenter rapporterer fra migrationsbølgens frontlinjer, mens den hjemlige redaktion beskriver de historiske udfordringer, som også det danske samfund står over for.

Annonce
Redaktionen anbefaler
Mere
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her