*

Om temaet

Danmark vil om få år mangle 180.000 højtuddannede. Udenlandske hjerner kan løse problemet. Men ønsker Danmark og danskerne i virkeligheden hjælpen udefra? Jyllands-Posten undersøger sagen.


Har du input? Kontakt journalisterne bag serien: Martin Flink og Maria Kehlet.

Annonce
Annonce
Erhverv
 • Ny Lego-chef: »Jeg har aldrig villet være topchef«

  Interview: Bali Padda skulle bruge en hel weekend på at overveje, om han ville sige ja til jobbet som topchef i Lego. Det afgørende var, at familien ville med på en ekstremt tidkrævende og energikrævende rejse.

  Portræt: Manden der fik Lego til at lege igen

  Jørgen Vig Knudstorps store bedrift har været at genskabe troen på legoklodsen. Nu flytter han fra direktionsgangen til bestyrelsen og kommer dermed endnu tættere på Kirk Kristiansen-familien

  Legos nye chef kender hver en klods

  Portræt: Bali Padda er blevet kaldt den vigtigste mand i Lego efter Jørgen Vig Knudstorp. Forståelsen af produktionen og leverandørkæderne er blevet en stadig vigtigere del af forretningen Lego.

  Eksklusivt interview: Lego blev for stor for Lego-chefen

  Legos vækst og verdensberømmelse er blevet for stor en opgave for Jørgen Vig Knudstorp, hvis han også skal passe den daglige forretning. Nu skal han sammen med familien "kun" sikre, at Lego vokser sig endnu større.

Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her