*

Formel 1

Tom Kristensen skal kommentere Kevin Magnussen

Viasat har hyret Tom Kristensen til at kommentere halvdelen af denne sæsons Formel 1-løb.

Tom Kristensen vandt Le Mans ni gange. Nu skal han performe med en mikrofon foran munden. Foto: David Vincent/AP

Der kommer til at gå adskillige år – hvis nogensinde – før Kevin Magnussen kommer til at overhale den nidobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen i hæder på banen, men nu kan Kevin Magnussen i hvert fald få at vide, hvad Tom Kristensen mener om ham, når han har kørt et Formel 1-løb.

Viasat har nemlig hyret Tom Kristensen til at være ekspertkommentator i halvdelen af denne sæsons Formel 1-løb.

»Jeg glæder mig enormt meget til en spændende sæson med hele det stærke team fra TV3 Sport, og jeg håber at kunne bidrage med nuancer og forhåbentlig lidt inside-viden til de danske Formel 1-fans,« siger Tom Kristensen i en pressemeddelelse.

Den danske motorsportslegende vil allerede være at finde ved mikrofonen fra første løb i Melbourne.

»Som dansker holder vi selvfølgelig altid et ekstra øje på Kevin Magnussen og præstationerne i hans nye Haas-team. Men der er rigtigt mange andre spændende ting i årets sæson. Jeg tror, sæsonen bliver et festfyrværkeri. Ikke mindst på grund af de mange nye, aggressive ændringer af reglementet, hvor bilerne er hurtigere, ser bedre ud og lyder lidt voldsommere. Hvor kørernes fysik og præcision bliver mere udfordret end tidligere. Hvor står Ferrari? Kan Hamilton fortsætte dominansen med Mercedes? Og hvad med kometen Max Verstappen?« siger Tom Kristensen.

Han deler tjansen med den hidtidige ekspertkommentator, John Nielsen, der altså kommenterer den anden halvdel af sæsonens 20 løb.

Ud over jobbet som medkommentator på TV3 Sport vil Tom Kristensen i 2017 fortsat være FIA Steward til udvalgte Formel 1-løb.

Hos Viasat er man glad for, at seerne får endnu mere indsigt i sporten gennem den store kapacitet.

»Med Tom får vi tilført en helt unik ekspert, som med sin personlige erfaring og sin centrale placering i international motorsport kan tilføre nye dimensioner til vores dækning af Formel 1. Tilgangen af Tom Kristensen gør vores hold nærmest komplet. Peter Palshøj, Nicolas Kiesa, Jens Hansen, John Nielsen og Luna Christofi udgør et drømmehold og de danske Formel 1 fans kan se frem til et brag af en sæson,« siger TV3 Sports danske sportschef, Kim Mikkelsen.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV
Annonce
En afstikker værd: Det italienske fata morgana-slot midt i Kanalen
Premiere-aktuelle Victoria & Abdul kaster lys over dronningens senere år, og mange af scenerne er filmet på og omkring slottet, hvor det meste står som på Victorias dødsdag. Vi var på besøg. 
Se flere
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her