*

Motorsport

Michael Christensen kørte i barrieren i sin Porsche under Le Mans 2017

Michael Christensen er ude af Le Mans efter en kørerfej.

Den danske Porsche-fabrikskører, Michael Christensen, er kendt for at være en rolig gut, der ikke tager chancer på banen, men omkring kl. 4 i nat svigtede koncentrationen for den 26-årige dansker under 2017-udgaven af Le Mans.

I et sving mistede han herredømmet, og så bragede bilen ind i barrieren. Bilen gravede sig ned i gruset og blev efterfølgende hejst ud over barrieren.

Inden da var Michael Christensen ellers blevet rost af Porsche-cheferne for at være en af de mest stabile kørere i klassen.

Uheldet skete på et tidspunkt, da Michael Christensens Porsche ellers lå som nummer et og altså var med til at køre om sejren i GTE-pro-klassen, der har vist sig at være den klart mest spændende i dette års udgave af Le Mans.

Slut på dramaet: Sådan forløb Le Mans 2017

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her