*


Håndboldslutrunde

Nøddesbo vil tirre holdkammerat til »at tabe hovedet«

En af Danmarks chancer for at slå Spanien søndag aften kan ifølge Jesper Nøddesbo være at tirre den temperamentsfulde spanske stjerne Raul Entrerrios.

Wroclaw

To Champions League-titler, fem spanske mesterskaber, VM-guld, EM-sølv og OL-bronze.

Den 34-årige spanske boldkunstner Raul Entrerrios bliver ifølge klubkammeraten i FC Barcelona, Jesper Nøddesbo, en ubehagelig størrelse for Danmark, der søndag møder Spanien i den første kamp i mellemrunden.

»Han er en klassespiller, der har spillet en rigtig god sæson. Han er skudfarlig, god til at binde spillet sammen, og så er han samtidig en erfaren herre,« indleder Jesper Nøddesbo.

Dansk EM-trup er fit for fight i modsætning til staben

Den danske landsholdsspiller har dog opskriften på, hvordan den spanske stjerne kan tæmmes.

»Kan vi tirre ham, har han tendens til at tabe hovedet indimellem,« siger Jesper Nøddesbo.

Har han et stort temperament?

»Ja, men det har de jo alle sammen, og der kan vi måske vinde en smule, men det er svært at slå en som Entrerrios helt ud af kurs,« siger Jesper Nøddesbo.

Jesper Nøddesbo var fredag på besøg på det spanske spillerhotel for at hyggesnakke med sine fem holdkammerater fra FC Barcelona – heriblandt Victor Tomas, der er Nøddesbos værelseskammerat, når den catalanske storklub er på udebaneture.

Den 30-årige højre fløj er en af verdens bedste på sin position og har ligesom Raul Entrerrios støvsuget de største trofæer i håndboldverdenen. Foruden Victor Tomas og Raul Entrerrios har Spanien internationale profiler som Arpad Sterbik, Joan Canellas og ikke mindst stregkæmpen Julen Aguinagalde, og sammen udgør de ifølge Jesper Nøddesbo et ægte klassemandskab.

»De må også være favoritter mod os. De slog os jo sidst,« siger den danske stregspiller med henvisning til VM-kvartfinalenederlaget i fjor i Qatar.

»Det gennemgående tema for os er stregspillet. Vi skal holde Aguinagalde væk. Lykkes det, er vi kommet rigtig langt, men det er også lettere sagt end gjort,« siger Jesper Nøddesbo.

Danmark møder Spanien søndag aften kl. 20.30.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport

Fodbold uden grænser: Jorden kalder Spanien

Det spanske landshold er i færd med at forny sig uden at give køb på de velkendte dyder. Men nederlaget til Kroatien afslørede, at landstræner Vicente del Bosque endnu ikke er helt i mål.
Annonce
Stillingen - VM for kvinder, Gruppe A
 
HOLD
K
MÅL
POINT
1
Montenegro
5
149-113
9
2
Ungarn
5
146-121
8
3
Danmark
5
134-113
6
4
Serbien
5
144-132
5
5
Japan
5
118-138
2
6
Tunesien
5
108-182
0
Annonce
Bolig
Nye typer mursten giver typehuset et unikt udseende
Moderne huskøbere vil sætte deres personlige præg på boligens udtryk. Teglværkerne har de seneste år udviklet mursten i 200 forskellige farver, så der er noget at vælge imellem. 
Se flere
Aarhus jagter titlen som frivillighovedstad
Året efter kulturbyåret skal Aarhus være europæisk frivillighovedstad. Ansøgningen bliver støttet af flere foreninger og social- og indenrigsministeren. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her