*

 

Håndboldslutrunde

Lunkne danske stjerner: Vi har jo ikke opnået noget endnu

Trods premieresejren på seks mål var der hverken jubelstemning eller kæmpestore smil i landsholdstruppen lørdag aften.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

To point og hurtigt videre.

Sådan lyder en kendt frase i håndboldkredse, når et hold har vundet en kamp uden at spille prangende.

Og netop den frase passede lørdag aften ganske fint på det danske herrelandshold, der slog Rusland 31-25 i EM-åbningskampen.

For Danmark vandt uden at imponere, og derfor var der hverken jubelstemning eller kæmpestore smil i landsholdstruppen efter gårsdagens kamp.

 »Vi er fint tilfredse, og vi råbte da også sejrssang i omklædningsrummet, men vi har jo ikke opnået andet end to point. Vi vil vinde det hele i gruppen, og vi mangler stadig to hårde kampe. Vi kan altid gøre det bedre,« sagde anfører Niklas Landin, mens holdkammeraten med 24-tallet på ryggen fulgte op.

Danmark indledte håndbold-EM med sejr over Rusland

»Det var mere eller mindre en typisk premierekamp med lidt fejl hist og pist. Men nu er vi i gang og en sejr på seks mål over hold, der er relativt svært at spille imod, er fint,« sagde Mikkel Hansen.

Han sad noget overraskende på bænken i hele anden halvleg, fordi dennes fodrappe afløser Michael Damgaard viste sig at have mere succes med sine aktioner. Men også han virkede noget lunken efter opgøret trods sejren og sine fire mål.

Derfor får Landin ikke topkarakter

»Jamen, det var fint. Vi gjorde det, vi skulle. Vi kørte dem trætte og straffede dem med en langt bredere trup, og så endte det med en tilfredsstillende sejr,« lød det fra Michael Damgaard.

Herrelandsholdet afholder søndag pressemøde, og mandag aften er der således kamp igen, når Montenegro venter i EM-gruppens anden kamp.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Stillingen - VM for kvinder, Gruppe A
 
HOLD
K
MÅL
POINT
1
Montenegro
5
149-113
9
2
Ungarn
5
146-121
8
3
Danmark
5
134-113
6
4
Serbien
5
144-132
5
5
Japan
5
118-138
2
6
Tunesien
5
108-182
0
Annonce
Bolig
Ny trend: Mormorsyssel på vej tilbage i moderne og humoristisk udgave
De traditionelle blomstermønstre er passé og erstattes af moderne design med et tvist af humor. Og færdige broderikit og kurser i korssting går som varmt brød, viser tendensen. 
Se flere
Et 13 etagers højhus på godsbanearealet i Aarhus
I dag fremstår godsbanearealet som et stort åbent område med et underlag af revnet beton, uplejet græs og grus. Her har genbrugsstationen Reuse og Institut for X’s containerlandsby fundet plads sammen med kulturbygningen Godsbanen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her