*


Håndboldslutrunde

Lunkne danske stjerner: Vi har jo ikke opnået noget endnu

Trods premieresejren på seks mål var der hverken jubelstemning eller kæmpestore smil i landsholdstruppen lørdag aften.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

To point og hurtigt videre.

Sådan lyder en kendt frase i håndboldkredse, når et hold har vundet en kamp uden at spille prangende.

Og netop den frase passede lørdag aften ganske fint på det danske herrelandshold, der slog Rusland 31-25 i EM-åbningskampen.

For Danmark vandt uden at imponere, og derfor var der hverken jubelstemning eller kæmpestore smil i landsholdstruppen efter gårsdagens kamp.

 »Vi er fint tilfredse, og vi råbte da også sejrssang i omklædningsrummet, men vi har jo ikke opnået andet end to point. Vi vil vinde det hele i gruppen, og vi mangler stadig to hårde kampe. Vi kan altid gøre det bedre,« sagde anfører Niklas Landin, mens holdkammeraten med 24-tallet på ryggen fulgte op.

Banens bedste sikrede dansk sejr

»Det var mere eller mindre en typisk premierekamp med lidt fejl hist og pist. Men nu er vi i gang og en sejr på seks mål over hold, der er relativt svært at spille imod, er fint,« sagde Mikkel Hansen.

Han sad noget overraskende på bænken i hele anden halvleg, fordi dennes fodrappe afløser Michael Damgaard viste sig at have mere succes med sine aktioner. Men også han virkede noget lunken efter opgøret trods sejren og sine fire mål.

Derfor får Landin ikke topkarakter

»Jamen, det var fint. Vi gjorde det, vi skulle. Vi kørte dem trætte og straffede dem med en langt bredere trup, og så endte det med en tilfredsstillende sejr,« lød det fra Michael Damgaard.

Herrelandsholdet afholder søndag pressemøde, og mandag aften er der således kamp igen, når Montenegro venter i EM-gruppens anden kamp.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport

Fodbold uden grænser: Jorden kalder Spanien

Det spanske landshold er i færd med at forny sig uden at give køb på de velkendte dyder. Men nederlaget til Kroatien afslørede, at landstræner Vicente del Bosque endnu ikke er helt i mål.
Annonce
Stillingen - VM for kvinder, Gruppe A
 
HOLD
K
MÅL
POINT
1
Montenegro
5
149-113
9
2
Ungarn
5
146-121
8
3
Danmark
5
134-113
6
4
Serbien
5
144-132
5
5
Japan
5
118-138
2
6
Tunesien
5
108-182
0
Annonce
Bolig
Nye typer mursten giver typehuset et unikt udseende
Moderne huskøbere vil sætte deres personlige præg på boligens udtryk. Teglværkerne har de seneste år udviklet mursten i 200 forskellige farver, så der er noget at vælge imellem. 
Se flere
Aarhus jagter titlen som frivillighovedstad
Året efter kulturbyåret skal Aarhus være europæisk frivillighovedstad. Ansøgningen bliver støttet af flere foreninger og social- og indenrigsministeren. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her