*

 

Håndbold

Her er herrernes EM-program

Få det store overblik. Her er tidspunkterne for håndboldherrernes EM-kampe.

Mikkel Hansen er hjørnestenen i Danmarks forsøg på succes ved EM i Polen. Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Fredag begynder EM i håndbold, hvor værterne fra Polen lægger ud med en kamp mod Serbien, mens de regerende EM-mestre fra Frankrig spiller mod Makedonien.

Danmark træder først ind i turneringen lørdag, hvor Gudmundur Gudmundssons gutter giver den gas i gruppespillet i pulje D med Montenegro, Ungarn og Rusland. Alle kampene spilles i Gdansk.

TV 2 sender alle kampene efter følgende skema:

KampTidspunkt
Danmark – Rusland16. januar kl. 20.15
Montenegro - Danmark18. januar kl. 20.15
Danmark – Ungarn20. januar kl. 20.00

Tre hold går videre fra grundpuljen til en mellemrunde, hvor Danmark – hvis det lykkes – ender i pulje med tre hold fra gruppe C; Spanien, Sverige, Tyskland og Slovenien.

Gudmundsson tager livrem og seler med til Polen

Her skal Danmark spille fredag den 22. januar, søndag den 24. januar og tirsdag den 26. januar. Kampene spilles enten kl. 16.00, 18.15 eller 20.30.

Semifinaler spilles fredag 29. januar kl. 18.30 og 21.00, mens finalen spilles søndag den 31. kl. 17.30.

Endvidere spilles der placeringskampe for taberholdene.

Se hele programmet her (pdf).

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
Sport

Pytlick har lært sig at sige pyt

Jan Pytlick er tilbage som klubtræner i dansk kvindehåndbold, men hvordan i alverden finder han dog motivation i en middelgod kamp foran 550 tilskuere, når han har stået med høj puls i to OL-finaler og endda har vundet dem begge? Og hvordan har han det med Dansk Håndbold Forbund, der fyrede ham som træner for kvindelandsholdet uden at opnå bedre resultater bagefter?
Annonce
Biler
Årets Bil 2017: Her er kandidaterne til årets bilpris
Kåringen af Årets Bil i Danmark byder på godt 20 bilnyheder, der alle er på jagt efter at vinde hæderen. For første gang kan det blive en SUV, der løber med sejren, men hybridbilerne lurer. 
Se flere
Bolig
Hvorfor trækker byggesager ud i nogle kommuner?
I to kommuner tager det kun fire dage, mens det i en anden kommune tager hele 101 dage at få en byggetilladelse, men hvorfor er der så stor forskel på sagsbehandlingen i kommunerne? 
Se flere
Viden
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her