*

 

Breaking
Gratis på SMS: Send JPBREAK til 1218 | Få nyheden på mail
Håndbold

Michael Damgaards EM-skæbne er uvis efter skade

Landsholdsspilleren ved endnu ikke, om han bliver klar til EM efter sin skade i Golden League-kampen i Paris.

Det så slemt ud, da håndboldspilleren Michael Damgaard fem minutter før pausen landede uheldigt og vred om på sin ene fod i Danmarks Golden League-kamp søndag mod Frankrig i Paris.

Magdeburg-spilleren, der blev hjulpet fra banen og efterfølgende fik store isposer om foden, frygtede da også en slem skade.

- Jeg tænkte jo med det samme, at det var EM, der var forbi. Hvad der egentlig skete, aner jeg ikke, men jeg var ikke i tvivl om, at det var skidt. Jeg kunne godt mærke det.

- Det var ikke så meget smerten, der var slem - det var mere de tanker, der fløj gennem hovedet, siger Michael Damgaard til Ekstra Bladet.

Danmark spiller på lørdag den første kamp ved EM-slutrunden i Polen. En skanning skal vise, om bagspillerens i øjeblikket hævede fod kan klare at være med, eller om der er tale om en længerevarende skade.

- Jeg ved faktisk ikke, hvad der skal ske. Det tager fysioterapeuten Peter Poulsen sig af, og så må vi se, siger Michael Damgaard.

Danmark, der også fik Mads Christiansen skadet i første halvleg, tabte hele 28-36 til de veloplagte franskmænd, der vandt Golden League.

Danmark møder på lørdag Rusland i den første EM-kamp i Polen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Delaney og den sidste jagt på Champions League

Thomas Delaney kunne have skrevet under på et af de største tilbud i FCK’shistorie. Han kunne også lige nu være Bundesliga-spiller. Men det han allerhelst vil er at være anfører for FCK i Champions League.

Jyllands-Posten vurderer: Danskernes OL

Det begyndte med Jakob Fuglsangs sølvmedalje, det sluttede med håndboldherrernes ?nale. Danmark markerede sig stærkt ved OL i Rio med 15 medaljer og et væld af stærke præstationer fra specielt unge talenter, men hvordan var indsatsen i de 16 idrætsgrene med danske udøvere. Jyllands-Posten kigger tilbage og vurderer hver enkelt.
Annonce
Bolig
Claus Bonderup tegnede atelier til sin kone: Hen over sommeren kan du besøge det
I Haven i Hune ligger et atelier. Det har arkitekt og designer Claus Bonderup tegnet til sin kone Anne Just, som står bag haven. I disse sommermåneder kan man træde indenfor i atelieret og opleve Claus Bonderups mange arbejder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her