*

 

Håndbold

Randers redder point mod Team Esbjerg i sidste sekund

Team Esbjerg indhentede Randers HK's føring på otte mål og var på vej mod sejr, men gæsterne fik udlignet.

Efter en vild afslutning lykkedes det tirsdag aften for Randers HK at hente 30-30 ude mod Team Esbjerg i Primo Tours Ligaen i håndbold.

Filippa Westberg blev helten for gæsterne efter udløbet af de 60 minutter, da hun sendte et frikast ind bag Emily Stang Sando i værternes mål.

På det tidspunkt så det ellers ud til, at Team Esbjergs berømmede bredde var ved at få has på Randers HK, der indledte kampen på overbevisende vis.

Gæsterne førte 16-8 fem minutter før pausen, og Team Esbjerg lignede et hold, der var på vej til at tabe for første gang i ligaen i denne sæson.

Hjemmeholdet fik dog reduceret til 10-16, inden der indtraf to episoder i sidste minut af første halvleg, der måske fik afgørende indflydelse på Team Esbjergs comeback senere i kampen.

Først reddede Emily Stang Sando et straffekast fra Randers HK's Camilla Dalby, og fem sekunder før pausen fik den velspillende Estavana Polman reduceret til pausestillingen 11-16.

Team Esbjerg fik hurtigt fat efter pausen, og efter 36 minutter fik Estavana Polman reduceret til 15-17 efter en kontra.

17 minutter før tid udlignede hjemmeholdet til 21-21 ved Laura van der Heijden, der sammen med Betina Riegelhuth begyndte at hamre mål ind.

Seks et halvt minut før tid kom Team Esbjerg foran for første gang i kampen, da Maria Vestergaard scorede til 27-26, og det blev også 28-26 til værterne.

Team Esbjergs bredde så ud til at få afgørende indflydelse i slutfasen, men Randers HK kæmpede forbilledligt, og via scoringer af topscorer Camilla Dalby fik holdet holdt hjemmeholdets føring nede på et mål før den hektiske afslutning.

Her havde Team Esbjerg bolden med cirka 15 sekunder tilbage, men den blev smidt væk, og til sidst blev Filippa Westberg altså den store helt for gæsterne.

Dermed endte det uafgjort for anden gang mellem de to klubber i grundspillet. I september endte det omvendte opgør i Randers 29-29.

Estavana Polman scorede ni gange for Team Esbjerg, mens Camilla Dalby lavede syv mål for Randers i tirsdagens kamp.

FCM Håndbold topper ligaen med 21 point for 12 kampe, mens Team Esbjerg har 20 point på andenpladsen.

Randers HK er nummer tre med 14 point.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
TV
Annonce
Sport

Pytlick har lært sig at sige pyt

Jan Pytlick er tilbage som klubtræner i dansk kvindehåndbold, men hvordan i alverden finder han dog motivation i en middelgod kamp foran 550 tilskuere, når han har stået med høj puls i to OL-finaler og endda har vundet dem begge? Og hvordan har han det med Dansk Håndbold Forbund, der fyrede ham som træner for kvindelandsholdet uden at opnå bedre resultater bagefter?
Annonce
Biler
Årets Bil 2017: Her er kandidaterne til årets bilpris
Kåringen af Årets Bil i Danmark byder på godt 20 bilnyheder, der alle er på jagt efter at vinde hæderen. For første gang kan det blive en SUV, der løber med sejren, men hybridbilerne lurer. 
Se flere
Bolig
Hvorfor trækker byggesager ud i nogle kommuner?
I to kommuner tager det kun fire dage, mens det i en anden kommune tager hele 101 dage at få en byggetilladelse, men hvorfor er der så stor forskel på sagsbehandlingen i kommunerne? 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her