*

Golf 16.02.2013 kl. 18:41

Dansk golftalent i top-10

Morten Ørum Madsen blander sig med de bedste i turneringen i East London.

Den danske golfspiller Morten Ørum Madsen er på vej mod et stærkt resultat i European Tour-turneringen Africa Open i Sydafrika.

Ørum leverede lørdag en meget flot tredje runde, som blev gennemført på blot 67 slag, og det sender Silkeborg-spilleren op på en delt niendeplads i det samlede regnskab, inden feltet skal ud på den afsluttende runde søndag.

Med præstationen fik danskeren også reduceret afstanden til førstepladsen fra 10 til seks slag.

Spidsen indtages før sidste runde af de to sydafrikanere Darren Fichardt og Jaco van Zyl, mens brasilianeren Adilson da Silva - efter at have ført fra dag ét - floppede og brugte 73 slag på lørdagens runde. Han er nu på tredjepladsen.

Nedtur var der også for danske Lasse Jensen, der gik tredje runde i banens par og dermed droppede ned på en samlet placering som nummer 50. Den sidste dansker i finalerunden - Andreas Hartø - er nummer 64.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Pat Perez er tilbage på Pebble Beach
Pat Perez er med i feltet til AT&T Pebble Beach National Pro-am, selv om han dårligt kan vente til turneringen er ovre. Dem der kan huske et år tilbage vil forstå hvorfor. Pat Perez der sidste år var Rookie på PGA Touren havde bragt sig i en fordelagtig vinderposition inden sidste hul, men et dårligt drive betød forskellen på succes og det der trods en andenplads må betegnes som en fiasko.
Annonce
Annonce
Annonce
Tilmeld dig overvågning af Fodbold
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport

Belgisk talentfabrik kommer til Danmark

Fodbold: 15 klubber deltager i disse dage i en af de største registreringer af dansk talentudviklingsarbejde nogensinde. Målet er at højne kvaliteten af talentudviklingen.
Annonce
TV
Annonce
Pas på: Her dækker kaskoen ikke
Det kan være vanskeligt at finde rundt i alle forsikrings-bestemmelserne. Her er guiden, der skaber overblik over 10 ting, som man selv hænger på, hvis uheldet er ude. 
Se flere
Viden
Østers fra Stillehavet truer dansk natur og fiskeri i Limfjorden
Den invasive stillehavsøsters optræder nu i så stort et antal i Limfjorden, at fiskere og eksperter, mener at det er nødvendigt at bekæmpe den, før den udkonkurrerer blåmuslinger og europæisk østers. Men opgaven er nærmest umulig. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her