*

Golf

Stabil Bjerregaard bider sig fast i engelsk topstrid

Lucas Bjerregaard har kun tre slag op til førstepladsen og kan spille med om topplaceringerne i sidste runde.

Formstærke Lucas Bjerregaard fortsætter med at levere fine præstationer på Close House Golf Club i Newcastle.

For tredje dag i træk kan danskeren se tilbage på en runde i 67 slag, tre under par, og snuser fortsat til en placering blandt de bedste i British Masters.

Bjerregaard spillede 15 af lørdagens 18 huller i par, mens det blev til birdies på hul 9, 17 og 18 og dermed tre under par.

Ganske vist hopper han to pladser tilbage i klassementet, hvor han nu deler 12.-pladsen med tre spillere, men der er ikke langt op til den absolutte top.

Førende Robert Karlsson er samlet 12 slag under par og dermed tre slag bedre end Bjerregaard, så der er meget at spille om på sidste runde søndag.

I sidste uge sikrede Lucas Bjerregaard sig sin første sejr på European Tour, da han vandt Portugal Masters.

Den anden dansker i finalespillet i Newcastle, veteranen Anders Hansen, havde også en fin runde i 67 slag. Hansen er placeret på en delt 25.-plads inden sidste runde.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
TV
Annonce
Vores lærere fortjener den bedste uddannelse
Fremtidens læreruddannelse skal være forskningsbaseret og praksisnær. Og den bør udvikles i tæt samarbejde mellem professionshøjskolerne og universiteterne. Institutionskamp bør afløses af ambitionskamp. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her