*

Golf

Ny rygoperation holder Tiger Woods ude i et halvt år

Tiger Woods har været gennem sin fjerde rygoperation og vil være ude i omkring seks måneder.

Golfstjernen Tiger Woods har i flere år døjet med rygproblemer, og efter endnu en operation venter der igen Woods en lang pause.

Torsdag var han gennem sin fjerde rygoperation for at få bugt med smerterne i ryggen. Det oplyser stjernen selv på Twitter.

Håbet er, at indgrebet skal sætte en endegyldig stopper for de smerter, der har voldt Tiger Woods problemer i lang tid. Til gengæld vil han være ukampdygtig i omkring et halvt år.

Dermed må de mange golffans væbne sig med tålmodig, hvis de venter på at se den 41-årige golfspiller tilbage i turneringerne på PGA Tour.

Det er efterhånden længe siden, at han har kunnet blande sig i verdenstoppen, og flere comebackforsøg er endt i nye rygproblemer.

Med 14 Major-titler, 79 PGA Tour-triumfer og 40 sejre på European Tour er Tiger Woods en af de mest vindende spillere i golfhistorien.

Han er samtidig den spiller, der har toppet verdensranglisten i længst tid nogensinde. Hele 683 uger har Woods gennem tiden været øverst på ranglisten.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
TV
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere
Fra ingen til 126 anmeldelser om løsnede hjulbolte
Siden årsskiftet har 126 bilejere anmeldt løsnede hjulbolte til Østjyllands Politi, som har svært ved at gøre noget ved problemet. Autoværksteder i Aarhus melder om et stigende salg af låsebolte. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her