*

Golf

I 39 graders varme havde alle shorts på. Undtagen en lille og lys dansker

Søren Kjeldsen er blevet døbt en »iskold dansker« i Malaysia, hvor man ikke bør fryse for tiden.

Søren Kjeldsen vandt i maj sidste år Irish Open. I denne uge er han i Malaysia for at spille EurAsia Cup, og han har det tilsyneladende ikke for varmt til at smide de lange golfbukser. Foto: Peter Morrison/AP

Søren Kjeldsen er med sine 170 cm ikke en mand, der fylder meget i landskabet.

Tirsdag kunne man så i malaysiske Kuala Lumpur konstatere, at den danske golfspiller heller ikke lader sig undertrykke af en smule varme.

For Kjeldsen troppede op på golfanlægget i Malaysia i lange og mørke bukser, selvom temperaturen var tæt på de 40 grader. Alle andre spillere i turneringen EurAsia Cup havde ellers shorts på tirsdag.

Som det kan ses i ovenstående tweet fra Europatouren, har de lange og mørke bukser givet Søren Kjeldsen navnet »IceCoolDane«.

Hvorvidt Søren Kjeldsen kan tåle mere varme end de andre golfspillere, eller han rent faktisk bare prøver at fastholde golfsportens tradition om helst at have lange bukser på, vides ikke.

Men tirsdag var det altså så varmt i Kuala Lumpur, at alle andre spillere valgte at give de lyse stænger noget soltid, frem for at gemme dem under et par lange bukser.

Turneringen EurAsia Cup er en holdmatch med et Ryder Cup-lignende format mellem Europa og Asien, der i denne uge bliver afviklet for anden gang nogensinde.

På hvert hold er 12 spillere. Europa er udover Søren Kjeldsen også repræsenteret af englænderne Ian Poulter, Lee Westwood, Matthew Fitzpatrick, Andy Sullivan, Danny Willett, Chris Wood og Ross Fisher, franske Victor Dubuisson, svenske Kristoffer Broberg, irske Shane Lowry og østrigske Bernd Wiesberger.

Søren Kjeldsen blev for nylig hædret med »Den Gyldne Golfbold«, et bevis på, at han i 2015 var den danske golfspiller, der lavede de mest bemærkelsesværdige resultater.

Søren Kjeldsen modtager Den Gyldne Golfbold

2015 blev da også den bedste sæson i Søren Kjeldsens karriere indtil videre, da han vandt én Europatour-turnering, sluttede som nummer to i yderligere tre turneringer og indspillede tæt på to mio. euro, svarende til knap 15 mio. kr. i løbet af sæsonen.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
TV
Annonce
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Biler
David hjalp os med adressen
Hurtig respons fra en af stemmerne bag Opels nye Onstar-system, der både kan hjælpe og guide under kørslen. Vi har testet systemet i praksis. 
Se flere
Viden
Myrer kan finde hjem, selvom de går baglæns
Når myrer skal hjem til boet med blade eller døde insekter, går de baglæns og slæber byttet foran sig. Alligevel kan de godt finde hjem, og forskere har nu opdaget et slags indre kompas, der giver myrerne denne evne. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her