*

Golf

To dobbeltbogeys kostede Bjerregaard top-10 i Sydafrika

Golfspilleren Lucas Bjerregaard ligger nu på en delt 43.-plads i Nedbank Golf Challenge i Sydafrika.

Lucas Bjerregaard kunne ikke holde det høje niveau fra første runde i golfturneringen Nedbank Golf Challenge i Sydafrika.

Den danske golfspiller er efter fredagens anden runde nu på en delt 43.-plads. Inden runden lå han på en delt tiendeplads.

Fredagens scorekort viste to dobbeltbogeys, tre bogeys og en enkelt birdie. Det er nok til, at golfspilleren nu må tage til takke med at være fire slag over par samlet.

Thorbjørn Olesen ligger delt nummer 30 med to slag over par, mens Søren Kjeldsen er på en delt 48.-plads med fem slag over par i turneringen, der ikke har en cutgrænse efter fredagens runde.

Veteranen Thomas Bjørn, der vandt Nedbank Golf Challenge i 2014, havde en forfærdelig torsdag med en runde i 79 slag - syv over banens par.

Så galt gik det dog ikke fredag, da han nu er samlet otte slag over par, men han ligger stadig i den helt tunge ende af turneringen på en delt 65.-plads.

Turneringens førende spiller er franskmanden Victor Dubuisson, der fredag præsterede fire birdies og to bogeys. Han ligger seks slag under par samlet.

Den sydafrikanske turnering spilles på Gary Player Country Club, der ligger nordvest for Johannesburg.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Golf: Mianne Bagger har aldrig spillet bedre
Mianne Bagger strålede som en sol efter Nykredit Masters: - Jeg har aldrig spillet bedre, end jeg har gjort i Odense, og det er også min bedste placering til dato. Jeg er en gang blevet nr. 7 i Ungarn, men det var helt rimeligt, at det blev en bedre i dag.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
TV
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her