*

Danmark

Eto'o frygter dansk supertaktik

Camerouns største stjerne, Samuel Eto'o, frygter, at et disciplineret dansk hold vil lamme Cameroun.

Samuel Eto'o har respekt for det danske landsholds taktiske evner. Foto: Finn Frandsen/Polfoto

Camerouns Samuel Eto'o har stor respekt for det danske landshold forud for lørdagens afgørende kamp ved VM i fodbold. Han frygter, at danskernes taktik vil sætte ham selv og holdkammeraterne skakmat.

"Jeg frygter mest det danske holds dynamik, dets taktiske disciplin og dets evne - som det viste i kvalifikationen - til at score mål på gyldne tidspunkter," siger han til Ekstra Bladet.

"Men jeg bryder mig ikke særlig meget om ordet frygte, for jeg frygter ikke nogen. Jeg vil hellere bruge ordet respekterer," siger Eto'o.

Poulsen imponerer

Og det er omdrejningspunktet på den danske midtbane, Christian Poulsen, som han ser som værende mest betydningsfuld i den sammenhæng.

"Den, som har imponeret mig mest, er Christian Poulsen, som i Sevilla havde en fantastisk sæson, da jeg spillede i Barcelona, og som måske var den bedste spiller i den spanske liga på det tidspunkt," siger han til avisen.

"Desuden har jeg set Agger spille, og hans attitude imponerer mig. Og så er der naturligvis Jon Dahl Tomasson og Nicklas Bendtners målnæser," siger han.

Kampen begynder klokken 20.30. Begge hold tabte første kamp ved VM.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her