*

FC Helsingør

FC Helsingør-træner freder sin usikre målmand

Christian Lønstrup vil ikke ændre på målmandsposten i Helsingør, selv om Mikkel Bruhn har vist svaghedstegn.

Keeperen har kostet mål, og det gjorde han også søndag, da Brøndby var på besøg. Foto: Tycho Gregers

FC Helsingørs målmand Mikkel Bruhn har efter oprykningen fra 1. division til Alka Superligaen vist svaghedstegn i flere kampe.

Keeperen har kostet mål, og det gjorde han også søndag, da Brøndby var på besøg. Efter fire minutter tøvede han med sit udspark, som derfor blev blokeret, og situationen førte til mål.

Bruhns træner, Christian Lønstrup, er bevidst om omstændighederne.

FC Helsingør om krise: Vi har niveau til superligaen

- Der er ikke noget, der overrasker mig mere, og jeg synes, vi reagerede meget godt på målet.

- Mikkel stod også en godkendt kamp efterfølgende, siger Christian Lønstrup, som dog måtte se Brøndby løbe med 1-0-sejren.

Helsingør-træneren har dog allerede diskuteret situationen med Mikkel Bruhn.

- Jeg har haft en god snak med Mikkel tidligere på sæsonen, men jeg er ikke sat på jorden for at svine mine spillere til og tale dem til jorden. Det kunne jeg godt gøre, men det får jeg ikke noget ud af.

- Mikkel er inde i en god fase. Han har selvfølgelig kostet nogle mål, men han har altså også reddet os fra at indkassere rigtig mange mål, siger Christian Lønstrup.

På bænken sidder hver uge Aris Vaporakis, som er reserve for Mikkel Bruhn, og Lønstrup har haft ham i spil til at tage over for Bruhn.

- Op til AaB-kampen i forrige runde overvejede jeg, om Mikkel havde behov for at få en pause. Han er på live-tv hver uge, og folk sidder og holder øje med alt, hvad han gør, og alle har en holdning til det.

Brøndby pligtsejrede og nærmer sig toppen

- Jeg synes, at han i Aalborg viste sig rigtig godt frem ved at tage et straffe, og mod Brøndby viste han, at han altså godt kan håndtere niveauet.

- Man kan godt frygte, at en spiller, der laver fejl, melder sig ud af kampene, men det gør Mikkel ikke. Så jeg tror også, at Mikkel står i næste weekend, siger Christian Lønstrup.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
FC Helsingør
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Ingen information tilgængelig
Klub:
Fødselsdato:
Højde:
Vægt:
Trøjenummer:
Position:
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her