*

AGF

Mange mennesker i Aarhus: AGF forventer over 10.000 på stadion

For anden hjemmekamp i træk valfarter tilskuerne til Ceres Park. AGF forventer at få over 10.000 tilskuere til playoffkampen mod Esbjerg fB i aften.

For halvanden uge siden havde Ceres Park kun set over 10.000 tilskuere ved to lejligheder i denne sæson. Seneste tilfælde var tilbage i august i mareridtskampen mod Brøndby IF.

Men hvis AGF's forudsigelser holder stik, runder klubben for anden gang på kort tid 10.000 tilskuere til en hjemmekamp. Første gang var opgøret mod Viborg FF i sidste runde af gruppespillet, og anden gang bliver givetvis i aften.

AGF oplever således masser af interesse for returkampen mod Esbjerg fB, der afgør, hvem der skal spille nedrykningsfinale mod AC Horsens.

»Vi forventer, at der kommer på den gode side af 10.000 på stadion i aften. Det er svært at sige med vejret og tidspunktet, men DMI forventer jo sol,« siger Søren Højlund Carlsen, der er kommunikationschef i AGF, til stiften.dk.

Hvis kommunikationschefen får ret i sin forudsigelse, og tilskuertallet ikke ligefrem overstiger 13.000, vil dagens kamp byde på sæsonens fjerdehøjeste tilskuertal.

Svensk stopper klar til AGF-gys: Jeg kan spille 120 minutter

Der er samtidig mulighed for, at det bliver det højeste antal tilskuere, som Esbjerg har spillet for i denne sæson. Det er indtil videre de 11.505, der var i Parken tidligere på foråret.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
AGF
Annonce
Annonce
TV anbefaler

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Ingen information tilgængelig
Klub:
Fødselsdato:
Højde:
Vægt:
Trøjenummer:
Position:
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her