*

Int. fodbold

Juventus-træner om 0-3: Barcelona straffede vores fejl

Massimiliano Allegri ærgrer sig over, at Juventus ikke greb chancerne i Champions League-kampen mod Barcelona.

Juventus tabte 0-3 til FC Barcelona. Foto: Manu Fernandez/AP

Den italienske fodboldklub Juventus blev straffet for uopmærksomhed og individuelle fejl, da holdet tirsdag aften indledte Champions League-gruppespillet med at tabe 0-3 ude til FC Barcelona.

Juventus-træner Massimiliano Allegri ærgrer sig over, at hans hold ikke greb chancerne i kampen på Camp Nou.

Juventus møder svækket op til Barcelona-kamp

- Gutterne spillede en god kamp, men når man får chancer her, bliver man nødt til at gribe dem, siger han ifølge Football Italia.

- Vi blev straffet for den første fejl 30 sekunder før pausen, da vi ikke fik lukket ned for Messi eller fik begået et frispark mod ham.

- Efter pausen havde vi med det samme en god chance til Paulo Dybala, men når der bliver plads, bliver Barcelona ødelæggende, siger træneren.

Juventus, der i sidste sæson nåede frem til Champions League-finalen, spillede en fin første halvleg, men kort før pausen fik Lionel Messi scoret sit første af to mål i kampen.

I sidste sæson sendte Juventus ellers Barcelona ud i kvartfinalen med en 3-0-sejr hjemme, hvilket blev fulgt op af et 0-0-resultat i Barcelona.

Juventus holder på succestræner til 2020

Tirsdag stillede Juventus op med flere reserver på grund af skadesfravær hos blandt andre Mario Mandzukic, Giorgio Chiellini og Sami Khedira.

- Dette er en ny Champions League-sæson, vi er kun lige gået i gang. Vi ønskede at indlede gruppespillet godt, og det skete ikke. Nu har vi brug for tre point hjemme mod Olympiakos, siger Massimiliano Allegri.

I den anden kamp i gruppe D tabte græske Olympiakos 2-3 hjemme til Sporting Lissabon fra Portugal.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Fodbold genveje
TV
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her