*

Cykling

Bomstærk Contador ryster dansker

Nicki Sørensen er mildest talt imponeret over sin nye holdkammerat Alberto Contadors styrke.

Alberto Contadors træning har fået danskeren Nicki Sørensen til at se anderledes på begrebet træningsniveau. Foto: AP/Francisco Seco

Lørdag formiddag var Alberto Contador sammen med Saxo Bank-Sungard på cykelbanen i Palma de Mallorca for at finpudse sin enkeltstart.

Spanierens danske holdkammerat, Nicki Sørensen, er generelt imponeret af det niveau, Alberto Contador har vist i sine første måneder på holdet.

»Jeg har aldrig set en køre så stærkt til træning, som han gør. Aldrig. Og jeg har kørt længe og sammen med mange gode cykelryttere,« siger han til spn.dk.

Klasser bedre

Ifølge Nicki Sørensen, er der ikke nogen af holdkammeraterne, som kan måle sig med spanieren.

»Han er frygtelig stærk. Klasser bedre end os andre,« siger Nicki Sørensen, som ikke mener, at man behøver at frygte for Alberto Contadors form, selv om den regerende Tour de France-vinder har måttet holde en ufrivillig pause fra cykelsporten på grund af sin clenbuterol-sag.

»Jeg frygter ikke for hans form. Bestemt ikke. Jeg har aldrig set noget lignende. Jeg tror, at han bliver sjov at køre for i de store løb,« lyder det fra Nicki Sørensen.

null
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
TV
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her