*

Cykling

Familietragedien fortsætter for fuld hammer

Litaueren Raimondas Rumsas' søn er blevet taget for doping.

Edita Rumšienė og Raimondas Rumsas' søn er blevet taget for at dope sig. Foto: Anja Niedringhaus/AP

En af de mest bizarre dopinghistorier fra cykelverdenen handler om litaueren Raimondas Rumsas, der i 2002 blev knaldet ved Tour de France med epo i blodet.

Samme dag som Rumsas stod på podiet med en tredjeplads i løbet - og Lance Armstong som vinder - blev hans kone stoppet af politiet med bagagerummet fuld af dopingstoffer.

Hun påstod, at stofferne var til svigermor, men kvantiteten var så stor, at hun og Raimondas Rumsas senere modtog en dom på fire måneders betinget fængsel for udåden.

Betinget fængsel til Rumsas

Raimondas Rumsas modtog et år senere en karantæne på et år, da han blev taget for epo.

Ifølge AFP er deres søn nu blevet taget for doping, skriver AFP.

Raimondas Rumsas Jr. er blevet suspenderet af sit hold, da han blev testet positiv for et forbudt stof, GHRP-6, den 4. september.

Raimondas Rumsas Jr. havde en lillebror, Linas, der døde af et hjertestop. Linas Rumsas kørte for Altopack, der ledes af Raimondas Rumas. De italienske myndigheder kigger på sagen, da politiet i Italien har fundet dopingstoffer i Altopacks hovedkvarter.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Betinget fængsel til Rumsas
Cykelrytteren Raimondas Rumsas blev torsdag idømt fire måneders betinget fængel ved retten i den franske by Lyon for indsmugling af dopingmidler i forbindelse med Tour de France 2002. Rumsas' kone, Edita, fik samme straf, men den polske læge Krzysztof blev udpeget som bagmand og fik et års betinget fængel.
Forsiden lige nu

JP mener: Coop har lavet selvmål

Hvad er mon den dybere mening med at lade sig spænde for den løbende kampagne mod dansk landbrug?
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
TV
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere
Det bobler i garager og kældre
Fredag afholder Godsbanen ølmarked med smagsprøver fra omkring 20 mikrobryggerier. Et af dem er Brew42 i Lisbjerg, der er et nyt kontraktbryggeri for byens efterhånden mange små håndbryggere. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her