*

Cykling

Kai Holm: Luk dét cirkus

Danmarks IOC-medlem kalder Tour de France for et sygt cirkus. Kai Holm mener, at Rabobanks fyring af Rasmussen var resultatet af en iskold analyse.

Danmarks medlem af Den Internationale Olympiske Komité (IOC), Kai Holm, var onsdag - inden Rasmussen blev fyret fra Rabobank - stemt for, at man skulle lade juraen afgøre eventuel skyld og udelukkelse. Men da han torsdag fik at vide, at Rasmussen var fyret, var reaktionen anderledes hård.

Det skriver Ekstra Bladet fredag.

- Luk det cirkus. Fyringen af Michael Rasmussen beviser én gang for alle, at for aktørerne i cykelsport handler det ikke om at tænke på helheden og sporten. Det handler kun om at tænke på overskud og om at redde sine egne projekter, siger Kai Holm til avisen.

Han mener, Rabobanks ageren er et klart eksempel på strategisk tænkning.

- De har foretaget en iskold cost/benefit-analyse. Kan det bedst betale sig at have en Tour-vinder, der er i massiv modvind? Eller er det bedre - for sponsoratet og for holdet - at hælde ham ud gennem bagdøren?

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
TV
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her