*

Tennis

Nadal spadserer hurtigt videre på gruset i Rom

Der blev kun spillet lidt over 20 minutters tennis, da Rafael Nadal gik videre fra anden runde i Rom.

Rafael Nadal er blandt de 16 bedste tennisspillere i ATP-turneringen i Rom.

Den fjerdeseedede spanier har i de første to runder kun spillet lidt over tre partier og været på banen i lidt over 20 minutter.

I første runde sad Nadal over, og i anden runde trak modstanderen Nicolás Almagro sig med en skade.

Nadal var foran med 3-0 i første sæt, da Almagro i fjerde parti landede skævt ned på gruset med sit venstre ben og pådrog sig en skade i knæet.

Almagro humpede over til sin stol og kunne uden at få behandling mærke, at skaden var så alvorlig, at han ikke var i stand til at fortsætte kampen.

En ærgerlig Nadal gav sin landsmand et kram, og så var den kamp overstået.

De to spaniere nåede at give publikum i Rom flot grustennis i andet parti, hvor Almagro afværgede fem breakbolde, inden han blev brudt i sjette forsøg.

Almagro vandt kun et enkelt point i Nadals to servepartier, så den tidligere verdensetter var allerede på kurs mod sejren inden modstanderens skade.

Nadal skal i ottendedelsfinalen møde vinderen af opgøret mellem den 13.-seedede amerikaner Jack Sock og tjekken Jirí Veselý.

Tidligere onsdag vandt den syvendeseedede japaner Kei Nishikori 7-5, 6-2 over spanieren David Ferrer og er også klar til ottendedelsfinalen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
TV
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her