*

 

Tennis

Caroline Wozniacki tabte til vedholdende kineser

Den danske tennisspiller er ude af stor WTA-turnering i USA efter usædvanlig lang kamp.

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki er ude af WTA-turneringen i Indian Wells, efter at hun i anden runde tabte til Shuai Zhang fra Kina.

Der skulle tre tætte sæt til, før kineseren kunne hive sejren hjem med cifrene 4-6, 7-6 (10-8), 7-5.

Det var Wozniackis første kamp i turneringen, hvor hun som 20.-seedet sad over i første runde. Efter hele tre timer og 24 minutter var det slut for danskeren.

I andet sæt var Wozniacki dog tæt på at lukke kampen til egen fordel, men i stedet gik sættet i tiebreak.

Her lykkedes det hele fem gange Wozniacki at afværge en sætbold, før hun sjette gang måtte give fortabt og tabte tiebreaken 8-10.

Dermed skulle kampen ud i et tredje og afgørende sæt. Her lagde Wozniacki bedst ud og kom foran 4-1. Danskeren kunne dog ikke holde fast i føringen mod den stædige kineser, der vandt sættet 7-5.

27-årige Zhang har overrasket positivt denne sæson ved tidligere på året at nå kvartfinalen i grand slam-turneringen Australian Open og senest ved at vinde en mindre turnering i Californien.

Hun er siden årsskiftet gået fra at være nummer 186 på verdensranglisten til sin nuværende placering som nummer 69. Caroline Wozniacki er rangeret som nummer 25 i verden.

Caroline Wozniacki er ikke den eneste seedede spiller, der tidligt må forlade turneringen i Indian Wells.

Også Australian Open-vinderen Angelique Kerber, der var andenseedet, og fjerdeseedede Garbiñe Muguruza tabte også deres første kamp i turneringen.

I tredje runde ved Indian Wells skal Shuai Zhang forsøge at kæmpe sig forbi hviderusseren Victoria Azarenka.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport

Pytlick har lært sig at sige pyt

Jan Pytlick er tilbage som klubtræner i dansk kvindehåndbold, men hvordan i alverden finder han dog motivation i en middelgod kamp foran 550 tilskuere, når han har stået med høj puls i to OL-finaler og endda har vundet dem begge? Og hvordan har han det med Dansk Håndbold Forbund, der fyrede ham som træner for kvindelandsholdet uden at opnå bedre resultater bagefter?
Annonce
TV
Annonce
Biler
Årets Bil 2017: Her er kandidaterne til årets bilpris
Kåringen af Årets Bil i Danmark byder på godt 20 bilnyheder, der alle er på jagt efter at vinde hæderen. For første gang kan det blive en SUV, der løber med sejren, men hybridbilerne lurer. 
Se flere
Bolig
Hvorfor trækker byggesager ud i nogle kommuner?
I to kommuner tager det kun fire dage, mens det i en anden kommune tager hele 101 dage at få en byggetilladelse, men hvorfor er der så stor forskel på sagsbehandlingen i kommunerne? 
Se flere
Viden
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her