*

Tennis

Djokovic er forberedt på australsk varmebølge

Sydkoreaneren Hyeon Chung er Novak Djokovic' modstander mandag i Melbournes varme.

Når serberen Novak Djokovic mandag giver sig i kast med at forsvare sidste års titel i grand slam-turnering Australian Open, forudsiger meteorologerne, at det kommer til at foregå i 37 graders varme.

Den ekstreme varme er ingen undskyldning for ikke at præstere, siger verdensetteren.

- Man skal være klar på alle de scenarier, der kan opstå. Når vi er uden for sæsonen, bruger vi vores tid på at træne hårdt, så vi har udholdenheden til at kunne håndtere sådanne situationer, siger Novak Djokovic.

- Selvfølgelig kan det blive meget svært, hvis temperaturen kommer over 40 grader, men uanset hvad der sker mandag, så er jeg klar.

Tennisspillerne i Melbourne kan glæde sig over, at prognoserne peger på køligere temperaturer, når næste uge skrider frem.

Djokovic jagter sin sjette sejr i Australian Open, og selvtilliden er helt i top, inden han møder det 19-årige sydkoreanske talent Hyeon Chung i første runde.

- 2015 var min bedste sæson og uden tvivl det bedste år i mit liv. Jeg nød hvert et øjeblik på banen, og jeg vil forsøge at tage selvtilliden og præstationerne med ind i den nye sæson, siger Djokovic.

Serberens åbningskamp begynder tidligst klokken 4 mandag morgen dansk tid.

/ritzau/Reuters
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
TV
Annonce
Plan: Vikinger på Den Permanente vil genskabe storhedstiden fra 1950'erne
Vinterbadeklubben på Den Permanente Badeanstalt har søgt Sallingfondene og A.P. Møller Fonden om 25 mio. kr. til to nye vinger, der bl.a. skal udvide saunakapaciteten med 50 pct. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her