*

 

Tennis

Djokovic er forberedt på australsk varmebølge

Sydkoreaneren Hyeon Chung er Novak Djokovic' modstander mandag i Melbournes varme.

Når serberen Novak Djokovic mandag giver sig i kast med at forsvare sidste års titel i grand slam-turnering Australian Open, forudsiger meteorologerne, at det kommer til at foregå i 37 graders varme.

Den ekstreme varme er ingen undskyldning for ikke at præstere, siger verdensetteren.

- Man skal være klar på alle de scenarier, der kan opstå. Når vi er uden for sæsonen, bruger vi vores tid på at træne hårdt, så vi har udholdenheden til at kunne håndtere sådanne situationer, siger Novak Djokovic.

- Selvfølgelig kan det blive meget svært, hvis temperaturen kommer over 40 grader, men uanset hvad der sker mandag, så er jeg klar.

Tennisspillerne i Melbourne kan glæde sig over, at prognoserne peger på køligere temperaturer, når næste uge skrider frem.

Djokovic jagter sin sjette sejr i Australian Open, og selvtilliden er helt i top, inden han møder det 19-årige sydkoreanske talent Hyeon Chung i første runde.

- 2015 var min bedste sæson og uden tvivl det bedste år i mit liv. Jeg nød hvert et øjeblik på banen, og jeg vil forsøge at tage selvtilliden og præstationerne med ind i den nye sæson, siger Djokovic.

Serberens åbningskamp begynder tidligst klokken 4 mandag morgen dansk tid.

/ritzau/Reuters
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport

Delaney og den sidste jagt på Champions League

Thomas Delaney kunne have skrevet under på et af de største tilbud i FCK’shistorie. Han kunne også lige nu være Bundesliga-spiller. Men det han allerhelst vil er at være anfører for FCK i Champions League.

Jyllands-Posten vurderer: Danskernes OL

Det begyndte med Jakob Fuglsangs sølvmedalje, det sluttede med håndboldherrernes ?nale. Danmark markerede sig stærkt ved OL i Rio med 15 medaljer og et væld af stærke præstationer fra specielt unge talenter, men hvordan var indsatsen i de 16 idrætsgrene med danske udøvere. Jyllands-Posten kigger tilbage og vurderer hver enkelt.
Annonce
TV
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her