*

Ishockey

Frans Nielsen og Detroit indviede ny hjemmebane med sejr

Detroit Red Wings indledte NHL-sæsonen med en 4-2-sejr over Minnesota Wild i holdets nybyggede ishockeyarena.

Detroit Red Wings vandt 4-2 over Minnesota Wild torsdag aften lokal tid. Foto: Paul Sancya

Detroit Red Wings med danske Frans Nielsen på isen fik natten til fredag en fornem start på holdets nye hjemmebane i NHL.

På egen is lykkedes det Frans Nielsen og holdkammeraterne at slå Minnesota Wild med 4-2.

Efter 38 år i Joe Louis Arena er holdet fra Detroit før denne sæson skiftet til mere tidssvarende forhold i den moderne Little Seasons Arena med plads til 20.000 tilskuere.

NHL-klubber håndplukker danske ishockeytalenter

Måske var det befippelsen over at spille et nyt sted, der i første minut betød, at værterne måtte indkassere en tominuttersstraf for at have en spiller for meget på isen.

Med fem minutter tilbage af anden periode tog hjemmeholdet fra Detroit føringen, da holdet inden for 23 sekunder scorede to gange i powerplay.

Først fik Anthony Mantha bragt værterne foran med 1-0, inden Dylan Larkin kort efter øgede til 2-0.

To Minnesota-scoringer indledte tredje periode, men Henrik Zetterberg og Martin Frk sørgede til sidst for en 4-2-sejr til Detroit.

33-årige Frans Nielsen fik godt 17 minutter på isen for hjemmeholdet.

I Canada var landsmanden Lars Eller med til at sikre Washington Capitals en udesejr på 5-4 over Ottawa Senators. Det opgør blev afgjort i overtid.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
TV
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her