*

Ishockey

Herning slog ishockeymestrene to gange på 24 timer

Rivalerne fra Esbjerg og Herning har mødt hinanden fredag og lørdag. Begge kampe er endt med midtjysk sejr.

Herning Blue Fox har tilsyneladende fået krammet på de mangeårige rivaler fra Esbjerg Energy i landets bedste ishockeyliga.

Inden for de seneste godt 24 timer har Herning slået Esbjergs regerende mesterhold to gange i Metal Ligaen.

Fredag vandt herningenserne på egen is med 5-3, og lørdag fulgte træner Petri Skrikos mandskab op med en udesejr på 5-4.

Canadiske Branden Gracel bragte efter halvandet minut Herning i front, men Esbjerg svarede hurtigt igen og kom på 1-1 ved Søren Pedersen.

Gæsternes Lasse Lassen sørgede for en Herning-føring på 2-1 efter første periode.

Herning kom i anden periode også foran 4-1 efter scoringer fra Daniel Nielsen og Sebastian Ruders, inden Esbjergs Michael Fine reducerede til 2-4 for hjemmeholdet.

Esbjerg-canadieren Michael Fine sørgede også for spænding i tredje periode, da han med godt fire minutter tilbage fik pucken i mål til 4-5.

Herning topper Metal Ligaen med 14 point for fem kampe, mens Esbjerg efter tre nederlag i træk har ni point for seks kampe.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
TV
Annonce
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere
Ungt par afsatte fire år til ombygning: Halvråddent håndværkertilbud blev til drømmebolig med luksusudsigt
At sove på den overdækkede balkon med udsigt til solopgangen over Vejle Fjord er hele umagen værd, når Kirsten og Brian Reinholt tænker tilbage på deres netop overståede renoveringsproces. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her