*

Ishockey

Ottawa tvinger semifinale ud i kamp syv i NHL

Med en hjemmesejr på 2-1 vandt Ottawa Senators over Pittsburgh Penguins og serien skal nu ud i kamp syv.

Det var vind eller forsvind for Ottawa Senators, da det canadiske hold tirsdag aften hjemme tog imod Pittsburgh Penguins i den sjette semifinale i NHL.

Holdet var bagud 2-3 i kampe efter fem af de maksimalt syv opgør, så Ottawa skulle vinde for at bevare håbet om en finaleplads i den nordamerikanske ishockeyliga.

Det så dog hurtigt sort ud Ottawa. Fire minutter inde i anden periode kom hjemmeholdet bagud, efter at russiske Evgeni Malkin scorede for Pittsburgh.

Men Ottawa kom tilbage ti minutter senere, da Bobby Ryan udlignede.

I starten af tredje periode kom så det forløsende mål for Ottawa Senators, da Mike Hoffmann scorede kampens tredje og sidste mål til sejr på 2-1.

Sejren var ikke mindre imponerende, efter at det seneste opgør mellem de to endte hele 7-0 i Pittsburghs favør.

De forsvarende NHL-mestre fra Pittsburgh har hjemmebane i den afgørende kamp syv, som spilles torsdag aften amerikansk tid.

Ottawa var senest i Stanley Cup-finalen i 2007, hvor det blev til nederlag mod Anaheim Ducks.

I finalen i år skal vinderen af kampen mellem Pittsburgh og Ottawa op mod Nashville Predators. Nashville sikrede sig finalebilletten mandag, da man slog Anaheim Ducks med 6-3 i den sjette kamp og vandt 4-2 i serien.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
TV
Annonce
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her