*

Boksning

Politik har udsat bokselegendes VM-revanche

Manny Pacquiao er optaget af politisk arbejde og kommer ikke til at møde Jeff Horn på denne side af nytår.

Manny Pacquiao i VM-kampen mod Jeff Horn. Foto: Tertius Pickard/AP

Den mangeårige boksestjerne Manny Pacquiao kommer alligevel ikke til at bokse revanchekamp mod australieren Jeff Horn i efteråret.

Australske promotorer havde ellers foreslået en ny kamp 12. november, men den plan er blevet forpurret af Pacquiaos forpligtelser som senator i hjemlandet, Filippinerne.

- På vegne af den filippinske regering vil han (Pacquiao, red.) være del af en delegation, der skal besøge Kina midt i forberedelsesfasen til kampen, siger promotor Dean Lonergan ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Pacquiao er indstillet på at kæmpe mod Horn i 2018 i en revanchekamp om WBO-titlen i weltervægt, lyder det.

38-årige Pacquiao tabte med alle tre dommerstemmer, da han mødte Horn i Brisbane i Australien 2. juli.

Den filippinske stjerne er dog fortsat uenig i afgørelsen, selv om bokseforbundet WBO efterfølgende fik fem uafhængige dommere til at vurdere den på ny - og fik samme resultat.

Tre af de fem dommere gav sejren til Horn, en holdt på Pacquiao, mens den sidste vurderede kampen til at være endt uafgjort.

Det var Pacquiaos syvende nederlag i en 22 år lang professionel karriere, der har budt på 68 kampe.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
TV
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her