*

Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Anden sport

Ny olympisk disciplin: Parykspring?

Nigerianske Blessing Okagbare fik sit eget tv-øjeblik ved atletik-stævne i Norge.

Blessing Okagbare er en af de bedste i disciplinen længdespring, blandt andet med en sølvmedajle ved OL i Beijing i 2008.

Men ved Diamond League-stævnet på Bisslett Stadion i Oslo fik hun en lidt uheldig "hovedrolle", der havde meget lidt med hendes atletik-evner at gøre.

Netop som hun havde gennemført et fint spring og landede i sandet, faldt hendes hår af. Det vil sige, et påsat hårstykke, der dog ikke var spændt godt nok fast.

Den nigerianske atlet tog nu hele miseren med ophøjet ro og uden at fortrække en mine. Hun sluttede i øvrigt på en 7. plads i feltet, det bedste spring på dagen var 6,48.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
TV
Annonce
Få åbnet op om psykisk sårbarhed uden at møde fordomme
Tænk scenarierne igennem, eller opdigt en tredjeperson. Det er nogle af de råd, du kan tage i brug, hvis du skal fortælle om psykisk sårbarhed. 
Se flere
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her