*

Om skoleprojektet

Newsdesk er live

Så skete det endelig: nu kan du lave din helt egen udgave af Jyllands-Posten, Politiken eller Ekstra Bladet
Nyheder om uddannelse

Forældrenes skolevalg skal under lup

Den danske folkeskole har svært ved at holde på eleverne, og flere vælger friskolen til. Undervisningsminister Merete Riisager (LA) har netop igangsat et projekt, der skal kortlægge, hvad forældre lægger vægt på, når de vælger skole til deres børn.
26.04

Danmarks akkrediteringsinstitution: Vi har uddannelsesvækst i hele Danmark

Anette Dørge, direktør, Danmarks Akkrediteringsinstitution Bredgade 38, København K
Alle regioner i Danmark har i de seneste år fået både flere videregående uddannelsesmuligheder og markant flere studerende på de videregående uddannelser.
Mere
Projekt Det frie ord

Det fulde overblik: Det frie ord

Jyllands-Postens undervisningsprojekt ”Det frie ord” er et gratis tilbud til folkeskoler, gymnasiale uddannelser og sprogcentre. Projektet har til formål at gøre rede for den historiske udvikling af ytringsfriheden i Danmark – og at forklare de regler og love, som regulerer ytringsfriheden.
Emner

Det danske mediebillede

De danske medier er en mangfoldig og broget forsamling, der driver formidling på mange forskellige platforme som papir, tv, radio og internet.

Debat Må man tegne Muhammed?

Aldrig tidligere har en dansk artikel med tilhørende tegninger haft så stor effekt, som da Jyllands-Posten besluttede at trykke 12 karikaturtegninger af profeten Muhammed.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her