*

RSS

Abonner på gratis nyhedsfeeds fra jyllands-posten.dk og få de seneste nyheder om de emner, som du interesser dig for.

Kopier nedenstående adresser og sæt dem ind i din nyhedslæser - se hvordan nedenfor.

Vilkår for brug af RSS-feeds

RSS-feeds stilles til rådighed for enkeltpersoners private brug.

Du er velkommen til at lade Jyllands-Postens RSS-feeds indgå i din egen private nyhedsoversigt på din pc, mobiltelefon eller lignende.

Jyllands-Posten accepterer derimod ikke uden tilladelse, at RSS-feeds indgår i nyhedsoversigter, der er tilgængelige for andre, fx via internettet, eller på anden måde udnyttes kommercielt. Dette gælder, uanset om tjenesten stilles til rådighed gratis eller mod betaling. RSS-feeds må således heller ikke udnyttes på virksomheders hjemmesider, intranet, extranet, eller andet.

Jyllands-Posten
Tophistorier
Indland
Politik
International
Kultur
Sport
Aarhus
Viden
TV
Seneste tv-indslag http://jyllands-posten.dk/jptv/?service=rssfeed

Hvad er et nyhedsfeed?

Med et nyhedsfeed kan du abonnere på den strøm af nyheder, som løbende bliver offentliggjort på Morgenavisen Jyllands-Postens internetaviser.

Et nyhedsfeed kaldes også for RSS, hvilket står for Really Simple Syndication, altså en nem måde at distribuere indhold på internettet. jyllands-posten.dk tilbyder nyhedsfeeds i mange forskellige kategorier.

Hvordan bruger jeg nyhedsfeeds?

Ved hjælp af en nyhedslæser på din egen computer bliver nyhederne præsenteret i en oversigt, som automatisk opdateres med seneste nyt.

I nyhedslæseren har du adgang til nyhederne i overskriftform, og via et link bliver du dirigeret direkte til den fulde historie på internetavisen.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du skal downloade en nyhedslæser til din computer eller tilmelde dig en webbaseret service. Der findes flere forskellige at vælge imellem. Her er nogle af de mest populære:

Webbaseret Til Windows Til Mac
Feedreader Newsfire
Netvibes FeedDemon NetNewsWire
Bloglines Newscrawler Newslife

Hvordan får jeg adgang til et nyhedsfeed?

Når du vil abonnere på et RSS-feed, kan du kopiere linket fra listen herover og tilføje det til din foretrukne newsreader.

I nogle programmer er det tilstrækkeligt at klikke på det orange RSS-ikon eller trække det over i nyhedslæseren. De forskellige feeds kan normalt organiseres i kategorier, som du selv kan definere i programmet.

Mere om RSS

Læs mere om RSS-feeds her:

http://da.wikipedia.org/wiki/RSS

Redaktionen

Annonce