*

Livsstil

Klumme: Vi behøver ikke vide det hver gang, der sker noget skidt

Jeg følger ikke ret meget med i nyhederne.

Mildt sagt. Der kan have været jordskælv og oversvømmelser i det halve af verden i 10 dage, før jeg opdager det. Typisk opdager jeg det så ved, at en eller anden siger: »Det er godt nok frygteligt, det der sker i Langtbortistan i øjeblikket, hva'?« - og så står jeg der og føler mig rimelig fåret, fordi jeg ikke havde hørt om det. Men bortset fra lige dét øjeblik, savner jeg overhovedet ikke at følge med. For det er virkelig ikke særligt vigtige ting, de disker op m...

 

Det får du i JP Premium

Kære læser

Med et Premium-abonnement kommer du til at vide mere.
Du får ubegrænset adgang på mobil, tablet, web og via apps til Jyllands-Postens digitale univers, herunder alt den journalistik, som du også finder i print- eller e-avis-udgaven af Morgenavisen Jyllands-Posten.
Dertil kommer en række yderligere artikler, features og guides, som kun kan læses i Premium.
Abonnementet er garanti for unikke læseoplevelser og dagligt indblik i aktuelle temaer med analyser, interviews, reportager og features præsenteret i et moderne digitalt design.
Du får også overblik over døgnets vigtigste danske og internationale nyheder via Briefing, som skrives af vores nyhedsværter.
Som abonnent får du desuden en række særlige fordele så som adgang til events, produkter og bøger med rabat.

Få ubegrænset adgang: Bliv abonnent på Premium nu - hvis du vil vide mere.

Ok. Få adgang nu
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Mad & Vin
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her