*

Fodbold uden grænser: Spanien kom bedst ud af finanskrisen

Torsdag aften mødes de to sydeuropæiske rivaler Italien og Spanien i en meget imødeset VM-kvalifikationskamp i Torino. Opgøret er en EM-revanche, men samtidig en duel mellem finanskrisens vinder og taber.

Fodbold uden aldersgrænser: 40 år og i gang med sin 25. sæson for samme klub

Roma-spilleren, der for længst har vokset sig større end sin klub, er en levende legende, men samtidig en del af en truet art.

Storklubber med rejsefeber: Skal der spilles Premier League-kampe i Beijing?

De globale superklubber i fodbold spejder efter nyt land og drømmer om spille turneringskampe uden for Europa.

Uefas nye boss kæmper for de små: Har europæisk fodbold fået sin egen Robin Hood?

Med valget af Aleksander Ceferin til Uefa-præsident trækker det op til en konflikt mellem det europæiske fodboldforbund og de rigeste klubber. En af parterne vil lide nederlag.

Klubfodbolden skummer fløden: Ingen gider at være landstræner

Med ansættelsen af Sam Allardyce har FA hyret en mand uden meritter, fordi det var ham, man kunne få. Det engelske landshold står ikke alene med udfordringen fra den altdominerende klubfodbold.

Bundesliga-premiere: »Det er lidt kedeligt altid at pege på Bayern«

Den bedste tyske række er stadig et charmerende laboratorium af friske tanker, fyldte tribuner og begivenhedsrig fodbold.

Fodbold uden grænser

Asker Hedegaard Boye skriver om international fodbold. Han er cand. mag. i idehistorie, men hans passion er fodbold, og han ved om ikke alt så næsten alt, hvad der er værd at vide om aktørerne på og uden for banen. Og han kan fortælle historien.

Hver weekend sætter han sin egen dagsorden for den internationale fodbold.

Indblik
Premium Tophistorier

Berømt og frygtløst krigerfolk kræver selvstændighed

Voldsomme uroligheder i det nordøstlige Indien, hvor de indiske gurkhaer kræver deres egen delstat. Andre folkeslag har også deres egne dagsordener.

Festival om curlingforældre: »Nogle forældre kommer i dag med morgenmad til deres børn«

Eksperter er ikke enige om, hvor slemt det står til med de såkaldte curlingforældre.

Største comeback i 930 år: En million russere på knæ for et mirakel

Den enorme interesse for de jordiske rester af ortodoks helgen, som i næsten 1.000 år har befundet sig i Italien, viser kirkens stigende gennemslag.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her