*

Kommentar: Besat af at flirte

Danskerne er et køligt folkefærd, der sagtens kan bruge et stort skud passion. Men der findes også dem, der er for afhængige af at mærke passionernes bølgeslag.

Opsang til mødrene: Står din søns seng stadig i dit soveværelse?

Kan man elske sit barn for højt? Nej, aldrig! Men man kan elske sit barn på en måde, der gør, at det aldrig rigtig bliver en moden voksen.

Er sidespringet grønt, gult eller rødt? Lad ikke hovsa-knaldet ødelægge parforholdet

Se på utroskaben som et trafiklys, foreslår sexologen Jakob Olrik.

Sexologen spørger: Kender du "mors dreng"? Måske er du gift med sådan en

En mors dreng vil for alt i verden elskes og går langt for at blive det, men han kan ikke selv elske. Det kan køre i hele og halve menneskeliv, men som regel går det galt.

Nødråb til sexologen: Hvordan får jeg liv i ham sofadyret?

Kvinder i 40-50’erne er dybt fortvivlede over, at deres mænd ikke længere begærer dem og i stedet begraver sig i sofaen. Et godt svar er: I skal lege med ja'et og nej'et.

Sexliv

Jakob Olrik er klummeskribent i Jyllands-Postens kvindemagasin Viva, hvor han skriver om sexliv og parforhold. Forholdet mellem kønnene sættes til debat, og han giver ideer til, hvordan kvinder og mænd bedre kan nå hinanden. Han er uddannet sexolog og kan desuden skrive fatter, foredragsholder og debattør på visitkortet.

Premium Tophistorier

Smeltedigel syd for Danmark: »Øst for Vesten og vest for Østen. Det er Polen«

I de polske kystbyer Gdansk, Gdynia og Sopot vidner både bygninger og monumenter om Pommerns fortid som kamplads for østlige og vestlige magthavere.

På Guam er klokken 14 minutter i ragnarok

Det tager 14 minutter for et missil at flyve fra Nordkorea til Guam.

Hvem er ubådskaptajnen Peter Madsen?

Ifølge eksperter er der gode grunde til, at historien om ubådskaptajnen Peter Madsen og den forsvundne Kim Wall er nået verden rundt.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her