*

Er sidespringet grønt, gult eller rødt? Lad ikke hovsa-knaldet ødelægge parforholdet

Se på utroskaben som et trafiklys, foreslår sexologen Jakob Olrik.

Sexologen spørger: Kender du "mors dreng"? Måske er du gift med sådan en

En mors dreng vil for alt i verden elskes og går langt for at blive det, men han kan ikke selv elske. Det kan køre i hele og halve menneskeliv, men som regel går det galt.

Nødråb til sexologen: Hvordan får jeg liv i ham sofadyret?

Kvinder i 40-50’erne er dybt fortvivlede over, at deres mænd ikke længere begærer dem og i stedet begraver sig i sofaen. Et godt svar er: I skal lege med ja'et og nej'et.

Sexologens håb: »Indimellem kunne vi mænd altså godt drømme om, at kvinder holdt fri og i stedet tillod sig at hvile lidt ud i en mands arme«

Kærlighed og erotik er blevet en dessert, vi nipper til, når der er tid i kalenderen. Og det er der ikke ret tit, mener sexologen Jakob Olrik.

Sexliv

Jakob Olrik er klummeskribent i Jyllands-Postens kvindemagasin Viva, hvor han skriver om sexliv og parforhold. Forholdet mellem kønnene sættes til debat, og han giver ideer til, hvordan kvinder og mænd bedre kan nå hinanden. Han er uddannet sexolog og kan desuden skrive fatter, foredragsholder og debattør på visitkortet.

Premium Tophistorier

Skal du have vind i håret? Her er en række åbne biler til lave priser

Udvalget af brugte åbne biler er sjældent stort, og der er mange muligheder mellem 50.000 kr. og 200.000 kr.

SF klar til strammerkurs: Vil stemme for Papes bandepakke

Begrænsning af prøveløsladelse og opholdsforbud er klar SF-politik, mener gruppeformand.

Kommentar: Hvorfor ikke et mindre og skarpere EU med 15-20 lande?

Måske skulle man i hvert enkelt EU-land indføre regelmæssige folkeafstemninger, for eksempel hvert 10. år, for eller imod medlemskabet.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her