*

Kommentar: Besat af at flirte

Danskerne er et køligt folkefærd, der sagtens kan bruge et stort skud passion. Men der findes også dem, der er for afhængige af at mærke passionernes bølgeslag.

Opsang til mødrene: Står din søns seng stadig i dit soveværelse?

Kan man elske sit barn for højt? Nej, aldrig! Men man kan elske sit barn på en måde, der gør, at det aldrig rigtig bliver en moden voksen.

Er sidespringet grønt, gult eller rødt? Lad ikke hovsa-knaldet ødelægge parforholdet

Se på utroskaben som et trafiklys, foreslår sexologen Jakob Olrik.

Sexologen spørger: Kender du "mors dreng"? Måske er du gift med sådan en

En mors dreng vil for alt i verden elskes og går langt for at blive det, men han kan ikke selv elske. Det kan køre i hele og halve menneskeliv, men som regel går det galt.

Nødråb til sexologen: Hvordan får jeg liv i ham sofadyret?

Kvinder i 40-50’erne er dybt fortvivlede over, at deres mænd ikke længere begærer dem og i stedet begraver sig i sofaen. Et godt svar er: I skal lege med ja'et og nej'et.

Sexologens håb: »Indimellem kunne vi mænd altså godt drømme om, at kvinder holdt fri og i stedet tillod sig at hvile lidt ud i en mands arme«

Kærlighed og erotik er blevet en dessert, vi nipper til, når der er tid i kalenderen. Og det er der ikke ret tit, mener sexologen Jakob Olrik.

Sexliv

Jakob Olrik er klummeskribent i Jyllands-Postens kvindemagasin Viva, hvor han skriver om sexliv og parforhold. Forholdet mellem kønnene sættes til debat, og han giver ideer til, hvordan kvinder og mænd bedre kan nå hinanden. Han er uddannet sexolog og kan desuden skrive fatter, foredragsholder og debattør på visitkortet.

Premium Tophistorier

Vin til seks stjerner: Skræmmende styrke i ugens store test af riesling

Ugens vintest byder på en parade af gode tyske vine med en let animerende restsødme.

Svingende aften: Michelin-restaurant må nøjes med fire store stjerner

Ti Trin Neds enkle terroirkøkken svingede mellem det jævne og sublime under vores besøg.

Kærlighedsfilosof: »Underholdningsbranchen pumper skodfølelser ud. Det skaber kun høje skilsmissetal«

Kærlighedsfilosoffen Alain de Botton har skrevet en anti-romantisk roman om at overleve i et ægteskab.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her