*

Sexologen spørger: Kender du "mors dreng"? Måske er du gift med sådan en

En mors dreng vil for alt i verden elskes og går langt for at blive det, men han kan ikke selv elske. Det kan køre i hele og halve menneskeliv, men som regel går det galt.

Nødråb til sexologen: Hvordan får jeg liv i ham sofadyret?

Kvinder i 40-50’erne er dybt fortvivlede over, at deres mænd ikke længere begærer dem og i stedet begraver sig i sofaen. Et godt svar er: I skal lege med ja'et og nej'et.

Sexologens håb: »Indimellem kunne vi mænd altså godt drømme om, at kvinder holdt fri og i stedet tillod sig at hvile lidt ud i en mands arme«

Kærlighed og erotik er blevet en dessert, vi nipper til, når der er tid i kalenderen. Og det er der ikke ret tit, mener sexologen Jakob Olrik.

Sexliv

Jakob Olrik er klummeskribent i Jyllands-Postens kvindemagasin Viva, hvor han skriver om sexliv og parforhold. Forholdet mellem kønnene sættes til debat, og han giver ideer til, hvordan kvinder og mænd bedre kan nå hinanden. Han er uddannet sexolog og kan desuden skrive fatter, foredragsholder og debattør på visitkortet.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her