*

AGF eller Esbjerg: Hvilken klub vil en nedrykning ramme hårdest?

Klubberne spiller om at nærme sig endnu en sæson i Superligaen.

Idræt for milliarder Elitens rigtige satsning kommer for sent

Et stridsomt samarbejde mellem Team Danmark og DIF forsinkede en plan til 1,2 mia. kr.

Set fra sidelinjen: AGF’s usandsynlige chance – grib den

Der er pludselig mindst lige så stor chance for, at AGF spiller sig fri af nedrykning på søndag, som at holdet ender i playoff om at undgå nedrykning.

Mislyde i håndbold og fodbold: Jagt på spænding og profit har skabt uacceptable slutspil

Når det ikke kan betale sig at gøre sit bedste, undermineres tiltroen til sporten. Og det kan hverken Superligaen og Håndboldligaen leve med.

Landsholdet og en flytur: En møgsag med tre tabere

Morten Olsen havde aldrig tilladt noget som dette.

Kaos i Kolding: Ikonernes afsked skæmmes

Kasper Hvidt og Lars Jørgensen har fortjent bedre.

Desperation og frustration i AGF

En kontroversiel kommentar fra direktør Jacob Nielsen efter nederlaget til AaB illustrerer situationens alvor for AGF, men den bringer intet godt med sig.

Den lange kommentar om AGF: Riddersholm er et problem, men andre bærer hovedansvaret

Glen Riddersholm er et af AGF’s problemer, men han er ikke det største.

Champions League har brug for nyt liv Monacos knægte giver den det

Et stort drama og en lille klubs charmerende togt i Champions League kan give ny energi til en turnering, der med tre klubbers totale dominans er begyndt at blive for genkendelig.

Set fra sidelinjen

Sportsredaktør Troels Henriksen skriver med indsigt, refleksion og skarpe meninger om sportens verden. Klummerne skal vække debat og sætte dagsorden i sportens verden. Samtidig sætter han sporten i en bredere, samfundsmæssig kontekst. Han skriver om det, der sker på banen og om det politiske spil uden for samt fortæller sin uforbeholdne holdning til det. Hvad det skete fortæller om tilstandene i dansk sport, og hvordan det kan forstås i en etisk og moralsk sammenhæng. Hans holdninger skal dermed være mere end selvfølgelige talestreger i en sportsverden fuld af holdning til at give en dybere indsigt om den sport, som fascinerer så mange.

Troels Henriksen blev sportsredaktør på Jyllands-Posten i august 2016, og før det havde han været sportsjournalist samme sted siden 2008. Han blev kåret til Årets Sportsjournalist i 2013.

Set fra sidelinjen: AGF’s gode talentarbejde findes under overfladen

AGF har i de seneste 10 år været alt for dårlig til det, som er enhver elitefodboldklubs salt, med tanke på Østjyllands store potentiale.

Fire år senere: Er mindet om Kessler større end bokseren?

Comebacket bliver en af de største fortællinger de næste år.

Set fra sidelinjen Det skuffende landshold: En del af noget underpræsterende

Ingen grund til ligefrem at tage to år mere med Hareide nu.

Set fra sidelinjen: Århus Håndbold må i gang med selvransagelsen

Erik Veje Rasmussen har fået noget at tænke over, efter Århus Håndbold på en sæson faldt fra at være nummer tre til at glippe slutspillet.

Premium Tophistorier

Faderen indkaldte til bøn – sønnen begik terror

Terroristen Salman Abedi kom fra en af Manchesters slidte forstæder. Naboerne fortæller, at familien ikke gjorde meget væsen af sig.

Vil Trump endelig levere? Europæiske ledere vil høre sikkerhedsgaranti fra præsidentens egen mund

Trump mener ikke længere, at Nato er forældet, og vil godt fortsætte samarbejdet med EU. Men hvad skal man samarbejde om? EU håber på klarhed. Nato håber at få en sikkerhedsgaranti. Præsidenten er i dag i Bruxelles for at møde USA’s Nato-allierede og EU-toppen.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her