*

Kommentar: Det er også virkelighed

Et barn er født i Betlehem, lød budskabet.

Kommentar: Ved Thyra Frank, hvem hun skal tjene?

Min svigermor døde trist og livsopgivende flere år efter Søren, der havde domineret hendes liv og berøvet hende en livsdrøm.

Kommentar: Modsætninger mødes

Til kaffe i det ovale kontor

Kommentar: Glasloftet holdt

Vreden og frustrationen blev målrettet mod Clinton

Verdens vigtigste og værste valg

Det er ingen overdrivelse at give præsidentvalget i USA den betegnelse.

Bliv aldrig knaldet på en rejseregning

Afregningssystemet er enkelt og ikke til at misforstå eller løbe sur i. Men det lykkes alligevel for nogen. Det er lykkedes i stor stil for Morten Messerschmidt.

Donald Trump har gjort præsidentvalgkampen til et gigantisk realityshow

Trump hader at tabe, og han er angst for at tabe – til en kvinde.

Amerikanske tilstande

Et døgn i New York uden vold. Det var den største sensation i USA den 29. november 2012. Ikke et eneste mord eller knivstikkeri, ikke en eneste skudepisode, ...

Midt i virkeligheden

Bente Troense er journalist, forfatter og foredragsholder.

Bente Troense er kendt fra DR, hvor hun fungerede i 21 år med familieudsendelser som Søndagskvisten, Leksikassen og kritiske dokumentarprogrammer.

På TV 2 var hun redaktør og redaktionschef for dokumentarområdet i 15 år med Set&Sket, Reportageholdet og TV 2 dok. som markante titler.

”Baglæns og på høje hæle” er titlen på hendes selvbiografi, der fortæller om et uægte barns kampe for accept og karriere, og hun benytter sine erfaringer fra et langt liv i medierne til kurser i kommunikation.

”Færdigt arbejde – og hvad så? ” er titlen på et af de foredrag, som er populære, fordi mange mister deres identitet, når arbejdspladsen smækker døren i.

Midt i virkeligheden er altid et centralt udgangspunkt for Bente Troenses holdninger og vurderinger.

Premium Tophistorier

Kia Optima Plug-in Halvkedelig hybrid

Mange ting er nærved og næsten ved den nye Kia Optima Plug-in Hybrid, men den når ikke helt i mål. Det er ærgerligt, for den har faktisk potentiale til at være en fin bil.

Hurtige penge »Du kan få 15.000 kr. om 14 minutter«

Trods en ny lov, der kræver 48 timers betænkningstid ved indgåelse af kviklån, kan man stadig låne hurtige penge på nettet. Forbrugerrådet Tænk er kritisk.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her