*

Det er også virkelighed

Et barn er født i Betlehem, lød budskabet.

Ved Thyra Frank, hvem hun skal tjene?

Min svigermor døde trist og livsopgivende flere år efter Søren, der havde domineret hendes liv og berøvet hende en livsdrøm.

Kommentar: Modsætninger mødes

Til kaffe i det ovale kontor

Kommentar: Glasloftet holdt

Vreden og frustrationen blev målrettet mod Clinton

Verdens vigtigste og værste valg

Det er ingen overdrivelse at give præsidentvalget i USA den betegnelse.

Midt i virkeligheden

Bente Troense er journalist, forfatter og foredragsholder.

Bente Troense er kendt fra DR, hvor hun fungerede i 21 år med familieudsendelser som Søndagskvisten, Leksikassen og kritiske dokumentarprogrammer.

På TV 2 var hun redaktør og redaktionschef for dokumentarområdet i 15 år med Set&Sket, Reportageholdet og TV 2 dok. som markante titler.

”Baglæns og på høje hæle” er titlen på hendes selvbiografi, der fortæller om et uægte barns kampe for accept og karriere, og hun benytter sine erfaringer fra et langt liv i medierne til kurser i kommunikation.

”Færdigt arbejde – og hvad så? ” er titlen på et af de foredrag, som er populære, fordi mange mister deres identitet, når arbejdspladsen smækker døren i.

Midt i virkeligheden er altid et centralt udgangspunkt for Bente Troenses holdninger og vurderinger.

Bliv aldrig knaldet på en rejseregning

Afregningssystemet er enkelt og ikke til at misforstå eller løbe sur i. Men det lykkes alligevel for nogen. Det er lykkedes i stor stil for Morten Messerschmidt.

Donald Trump har gjort præsidentvalgkampen til et gigantisk realityshow

Trump hader at tabe, og han er angst for at tabe – til en kvinde.

Amerikanske tilstande

Et døgn i New York uden vold. Det var den største sensation i USA den 29. november 2012. Ikke et eneste mord eller knivstikkeri, ikke en eneste skudepisode, ...

Premium Tophistorier

Smeltedigel syd for Danmark: »Øst for Vesten og vest for Østen. Det er Polen«

I de polske kystbyer Gdansk, Gdynia og Sopot vidner både bygninger og monumenter om Pommerns fortid som kamplads for østlige og vestlige magthavere.

På Guam er klokken 14 minutter i ragnarok

Det tager 14 minutter for et missil at flyve fra Nordkorea til Guam.

Hvem er ubådskaptajnen Peter Madsen?

Ifølge eksperter er der gode grunde til, at historien om ubådskaptajnen Peter Madsen og den forsvundne Kim Wall er nået verden rundt.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her