*

Kommentar: Parterne i konflikterne om KMD's projekter begik tre fejl

Topledelserne hos kunder og leverandør er blevet involveret for sent i de KMD-projekter, som har vakt opsigt i den seneste tid. Nu er samarbejdet mellem parterne nedsmeltet.

Kommentar: Sikkerhed er for vigtig til at overlade til familien

Vores samfund kan blive lammet af fejl og uheld i it-systemer. Alligevel tager vi ikke it-sikkerheden alvorligt nok.

Kommentar: Data er stadig det nye guld

Big data: Data er mange milliarder værd, hvis de anvendes korrekt. Og den voksende udbredelse af kunstig intelligens kan grave endnu mere guld op. F.eks. ved at målrette produkter og tjenester til den enkelte bruger.

Kommentar: Derfor er teleselskaberne i fare for at uddø

Vi elsker hurtige data, og vi betaler ikke for det. Blander man det med teknologigiganternes fremmarch samt fastnettelefoniens og SMS'ernes snarlige død, får man en cocktail, der bliver livsfarlig for de nuværende teleselskaber.

Få nu ryddet de gamle styresystemer af vejen

Man kan glemme alt om at høste frugterne af den digitale fremtid, hvis medarbejdernes computere kører på Windows XP eller andre forældede styresystemer.

Et anderledes år helt i forandringens tegn

Swipp og bestikkelsessagerne hos Atea blev årets store it-fusere. Pokemon Go og disruption var blandt de godt ting på it-området.

Nu er det jul igen: Men disse produkter finder du næppe under juletræet

Apples topchef, Tim Cook, mener, at Apple Watch bliver en af de mest populære julegaver i år. Men der kommercielle succes for den slags computere, wearable devices, har indtil nu været begrænset.

It-bossen

Per Palmkvist Knudsen er it-direktør i JP/Politikens Hus og finalist i dysten om at blive årets CIO i 2011.

Han har været vidt omkring i it-verdenen og arbejdet med alt fra drift, udvikling og undervisning til rådgivning, salg og ledelse.

Per Palmkvist Knudsen skriver for Jyllands-Posten om it-branchen og om anvendt it set fra indersiden af virksomhedens datarum.

Premium Tophistorier

Erhvervslivets rygrad venter vild vækst

Landets dygtigste ejerledere forventer kraftig vækst i de kommende år. Men DI ser udfordringer, der kan spænde ben for ambitionerne.

Boganmeldelse: Skrøbelighed og robusthed er en del af det generøse lederskab

Robusthed er et nyt buzzword, som bliver undersøgt af filosoffen Ole Fogh Kirkeby i hans seneste bog ”Robusthed, skrøbelighed og det generøse lederskab”.

Leasingselskab med specielt tilbud: Bestil din nye firmabil nu, få skatteregning senere

Nordania Leasing har haft lukket for nye leasingaftaler siden september, men åbner nu igen - med forbehold.

FOA-formand truer med at trække opbakningen til dagpengesystemet

Politikerne har presset citronen for hårdt, lyder det fra FOA-formand Dennis Kristensen.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her