*

Kommentar: Er jeg stresset eller introvert?

Inden du begynder at overveje, om du kunne være blevet introvert, er der lige en grundlæggende ting, du skal huske på: Du er, hvad du er fra fødslen.

Gør den nye charmetrold dig skør af kærlighed? Så gå planken ud, så du er helt sikker i din sag, når du må forlade ham

Hvad sker der, når en formuftig kvinde kaster hæmningerne over bord og forelsker sig i en "bad boy"? Få et bud fra parforholdsterapeut og coach Martin Østergaard.

Kommentar: Hvordan griber du det an, hvis du har en døende far eller mor?

Det er svært at tage afsked, når sygdom eller alderdom afslutter livet.

"Ulvetimen": Er det her, dit barn er en tikkende bombe?

Familieterapeut: Sådan kan børn og voksne finde hinanden igen efter dagens adskillelse.

Psykologens indrømmelse: Jeg er jaloux på min fraskilte veninde

Mangler du opskriften på den gode “work-life-balance”? Den findes ikke, men her er i hvert fald tre gode råd.

Den svære balance

Der er blæs på danskernes hverdag, og det kan være en udfordring at få arbejds- og familieliv til at hænge sammen. Vores klummepanel giver stof til eftertanke og konkrete råd til, hvordan man finder sin egen balance imellem børn, karriere og familieliv – som kvinde og som par. I panelet sidder psykolog Vivi Bach, parterapeut Martin Østergaard samt familieterapeut og coach Anna Prip.

Premium Tophistorier

Regeringen bruger regnemetode, som Løkke kritiserede Thorning for

V-formand Lars Løkke Rasmussen mente i 2013 ikke, at det var nok at få 2.000 kr. ud af at arbejde, smøre madpakker og sidde i kø frem for at være på offentlig forsørgelse. Nu bruger Løkke-regeringen så selv det som regnestok.

Mesterlig Guldpalme-vinder: Dansk films nye stjerne i en helt og aldeles perfekt film

Alt er latterligt, og alt er genialt i svensk Guldpalme-vinder med fornemt dansk islæt.

Black friday-fælderne: Pas på de lidt for gode tilbud

Årets store tilbudsdag deler befolkningen – og butikkerne. Nogle elsker den, andre kalder den forbrugerræs og advarer om fiktive tilbud.

Var han sindssyg eller blot misforstået? Kom med til Torneroseslottet, alpedrømmen, barndommens borg og øen med Versailles

Kong Ludwig 2 af Bayern blev væltet - eller måske myrdet, da udgifterne til hans paladsbyggerier løb løbsk. I dag er hans slotte blandt Tysklands største turistattraktioner.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her