*

Kommunalvalg
Politik

V-kandidat: Nazister er ensomme

Der er forskel på folk, mener den tidligere DR-journalist Poul F. Hansen, som nu stiller op til EU-parlamentsvalget for Venstre.

I en dialog kan nazister måske kome på bedre tanker, mener Venstres kandidat til EU-parlamentet Poul F. Hansen ifølge netavisen 180grader.

Nogen kan man diskutere med, andre kan man ikke, og for Poul F. Hansens vedkommende hører EU-modstandere til dem, som man bør ignorere. Til gengæld trænger nazister - som Venstres Ungdom (VU) i Århus skal mødes med - til at blive lukket lidt ind i det gode selskab, så de ikke føler sig så ensomme, og så de måske kan komme på bedre tanker.

- På den ene side så kan en dialog opfattes som en slags anerkendelse, og det har de ikke fortjent. Men på den anden side, så er årsagen til, at de er blevet nynazister måske, at de som mennesker føler sig sat udenfor. Bumser, skæve tænder, svenskerhår, dårlig ånde, ingen pigetække. Alt sammen kan være med til at få dem til at sige: 'Nåh I vil ikke acceptere mig! Så kan i rende mig...' Nøjagtigt det samme sker på venstrefløjen med punkere og autonome, skriver Poul F. Hansen på Facebook ifølge netavisen 180grader.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Europa efter Europa

Mikael Jalving
Merkels problem er også vores problem. Migranterne kan ikke fortsætte med at komme herop, uden at vores samfund forvandles til uigenkendelighed.

Blog: Et pudseløjerligt valg

Morten Uhrskov Jensen
Der er plads til en ret stor religiøs sekt hertillands.

Blog: Tillykke til Danmark med nederlaget

Anders Vistisen
Danske skatteydere kan glæde sig over, at det europæiske lægemiddelagentur ikke endte i Danmark.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her