*

Politik

"Dø" stod der på politikers bil - nu er gerningmændene sigtet

Byrådsmedlem i Odense Christoffer Lilleholt (V) fik en ubehagelig overraskelse, da han lørdag kom ud til sin kampagnebil.

Christoffer Lilleholts kampagnebil lørdag morgen. Privat foto.

Da venstrepolitiker og byrådsmedlem i Odense Christoffer Lilleholt kom ud til sin kampagnebil tidligt lørdag, fik han sig en grim overraskelse. "Dø" stod der på bilens rude, og hele vejen rundt var bilen blevet ridset.

Christoffer Lilleholt. Privat foto.
»Jeg blev meget overrasket. Først så jeg, at den var blevet ridset, og så fik jeg pludselig øje på ruden, hvor der stod "dø". Det var ubehageligt," fortæller Christoffer Lilleholt, der er søn af energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V).

Da Christoffer Lilleholt opdagede, hvordan bilen så ud, meldte han det straks til politiet som hærværk. Allerede sent i går eftermiddags blev to personer på 22 år sigtet for hærværk, fortæller Fyns Politi. Den ene af de to personer er kendt af politiet. Sigtelsen sker på baggrund af overvågning og videudsagn.

Da politiet ikke kan påvise, at "dø" er en trussel rettet mod Christoffer Lilleholt, indgår det ikke i sigtelsen.

Christoffer Lilleholt er glad for, at gerningsmændene er fanget.

»Både politi og politikere har sagen meget alvorligt. Jeg har mærket stor opbakning fra alle partier. Det er glædeligt," siger Christoffer Lilleholt.

Bilen skal nu på værksted, hvor to døre og bagenden skal laves, inden den igen dekoreres med skilte og skal bruges som kampagne.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Annonce
Forsiden lige nu

Ledere siger nej til nye jobs

For første gang i fire år har mindre end halvdelen af lederne i danske virksomheder planer om at skifte job. Det er til trods for, at flere jobskift ofte betyder højere lønninger.
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Måske går det bare ad helvede til

Rune Toftegaard Selsing
Tilbederne af Fremskridtet forstår ikke, hvorfor deres multikulturelle eksperiment er gået galt.

Blog: Grib din fjerboa, kys din kæreste, og vær stolt!

Erik Winther Paisley
PRIDE: Vi skal ikke acceptere, at ens sociale status, selvrespekt og respekt fra andre afhænger af, at man ikke træder udenfor. Alle bøsser skal være pridebøsser, hvis de ellers tør og kan.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her