*

Politik

DF: Shuaib Khan skal udvises

Martin Henriksen (DF) mener, at domstolene skal slå ned og udvise bandemedlemmet Shuaib Khan fra Loyal To Familia.

Martin Henriksen. Foto: Jens Dresling

Loyal To Familias ledende bandmedlem Shuaib Khan, der tidligere i dag blev varetægtsfængslet i 17 dage, skal udvises, hvis det står til Dansk Folkeparti.

»Der er tale om et dobbeltsvigt fra Folketingets side og fra domstolenes side, når man endnu ikke har fået udvist Shuaib Khan. Chancen har været der flere gange, og man har fra domstolenes side bevidst valgt at lade ham blive, selvom han kunne være udvist,« siger Martin Henriksen til Jyllands-Posten.

Allerede i 2013 udtalte Martin Henriksen til DR, at domstolene holder hånden over de kriminelle i forbindelse med en anden sag om Shuaib Khan.

»Jeg er med på at domstolene vil sige, at han er beskyttet af konventionerne. Men det er ikke helt korrekt, for de kunne havde udvist ham, men de valgte at fortolke til hans fordel. Og det kunne de havde ladet være med,« mener Martin Henriksen.

Ledende bandemedlem er varetægtsfængslet

Med Shuaib Khans seneste anholdelse håber Martin Henriksen, at der bliver slået hårdere ned denne gang.

»Derfor håber jeg, at han er løbet tør for held og jeg håber inderligt at man vil søge at få ham udvist for bestandigt. Det vil sende et meget klart signal til indvandrebanderne. Nu må dommerne tage sig sammen, for lovgivningen er der,« afslutter han.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Europa på vej mod ny Reformation

Mikael Jalving
Hvert folk er nødt til at finde en vej ud af det teologisk-politiske morads, det har skabt for sig selv ved at guddommeliggøre menneskerettighederne.

Blog: Migrantkrise? Nu skal yderligere 500.000 migranter mod Europa

Anders Vistisen
Trods massive migrant- og flygtningestrømme til Europa de senere år ønsker et flertal i EU-Kommissionen og EU-Parlamentet lovlig adgang til Europa for adskillige hundredtusinder af migranter.

Blog: De borgerligt-liberales tunnelsyn

Morten Uhrskov Jensen
Eller hvorfor den borgerligt-liberale kommer for sent til historien.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her