*

Politik

DF: Shuaib Khan skal udvises

Martin Henriksen (DF) mener, at domstolene skal slå ned og udvise bandemedlemmet Shuaib Khan fra Loyal To Familia.

Martin Henriksen. Foto: Jens Dresling

Loyal To Familias ledende bandmedlem Shuaib Khan, der tidligere i dag blev varetægtsfængslet i 17 dage, skal udvises, hvis det står til Dansk Folkeparti.

»Der er tale om et dobbeltsvigt fra Folketingets side og fra domstolenes side, når man endnu ikke har fået udvist Shuaib Khan. Chancen har været der flere gange, og man har fra domstolenes side bevidst valgt at lade ham blive, selvom han kunne være udvist,« siger Martin Henriksen til Jyllands-Posten.

Allerede i 2013 udtalte Martin Henriksen til DR, at domstolene holder hånden over de kriminelle i forbindelse med en anden sag om Shuaib Khan.

»Jeg er med på at domstolene vil sige, at han er beskyttet af konventionerne. Men det er ikke helt korrekt, for de kunne havde udvist ham, men de valgte at fortolke til hans fordel. Og det kunne de havde ladet være med,« mener Martin Henriksen.

Ledende bandemedlem er varetægtsfængslet

Med Shuaib Khans seneste anholdelse håber Martin Henriksen, at der bliver slået hårdere ned denne gang.

»Derfor håber jeg, at han er løbet tør for held og jeg håber inderligt at man vil søge at få ham udvist for bestandigt. Det vil sende et meget klart signal til indvandrebanderne. Nu må dommerne tage sig sammen, for lovgivningen er der,« afslutter han.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Den amerikanske borgerkrig er ikke forbi

Olav Skaaning Andersen
Trump har vist sig at være problemet. Ikke løsningen.

Blog: Ord har betydning

Holger K Nielsen
Det hævdes ofte, at kun handlinger betyder noget i politik. Hvad man går rundt og siger er ligegyldigt, for det er kun ord.

Blog: JP er mere pluralistisk end Berlingske

Jens Kindberg
Tolerancen og mangfoldigheden har trange kår på Berlingske.
Annonce
Syv fantastiske oplevelser i Kinas gamle kulturby
Suzhou, som kaldes Østens Venedig på grund af de mange kanaler, rummer nogle af Kinas smukkeste haver, templer og museer med genstande, der fortæller byens flere tusind år lange historie. 
Se flere
Syv fantastiske oplevelser i Kinas gamle kulturby
Suzhou, som kaldes Østens Venedig på grund af de mange kanaler, rummer nogle af Kinas smukkeste haver, templer og museer med genstande, der fortæller byens flere tusind år lange historie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her