*

Politik

"Jeg tror faktisk ikke, at Joachim B. Olsen er et ondt menneske"

Debat om dagpenge og kontanthjælp førte til intens debat mellem Peter Hummelgaard fra Socialdemokraterne og Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance.

To modsætninger i spørgsmålet om, hvordan vi i Danmark får knækket kurven på antallet af arbejdsduelige på passiv forsørgelse, mødtes til en intens debat.

Med udgangspunkt i Dansk Arbejdsgiverforenings nylige rapport, der fastslår, at antallet ligger stabilt på knap en million danskere, tog Peter Hummelgaard, folketingskandidat for Socialdemokraterne, og Joachim B. Olsen, folketingsmedlem for Liberal Alliance, fat på det vigtige spørgsmål: "hvordan knækker vi den kurve og får folk fra passiv forsørgelse og i arbejde."

Der bliver undervejs i debatten henvist til en graf over antallet af folk på passiv forsørgelse og udviklingen over en årrække. Den kan du se her:

Se, hvordan debatten gik i indslaget herover.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Annonce
Forsiden lige nu

Ledere siger nej til nye jobs

For første gang i fire år har mindre end halvdelen af lederne i danske virksomheder planer om at skifte job. Det er til trods for, at flere jobskift ofte betyder højere lønninger.
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Måske går det bare ad helvede til

Rune Toftegaard Selsing
Tilbederne af Fremskridtet forstår ikke, hvorfor deres multikulturelle eksperiment er gået galt.

Blog: Grib din fjerboa, kys din kæreste, og vær stolt!

Erik Winther Paisley
PRIDE: Vi skal ikke acceptere, at ens sociale status, selvrespekt og respekt fra andre afhænger af, at man ikke træder udenfor. Alle bøsser skal være pridebøsser, hvis de ellers tør og kan.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her