*

 

Politik

Troels Lund: Snegleplan sendes ud i maj

En handlingsplan mod dræbersnegle og andre uønskede dyre- og plantearter bliver sendt i høring i maj, oplyser miljøminister Troels Lund Poulsen, som afviser kritik fra Socialdemokraterne for nøl.

- Den handlingsplan, jeg kommer med, skal være ambitiøs og skal gå over flere år med en forstærket indsats. Det er min klare ambition, at vi både i 2009 og 2010 vil bruge flere penge end de to millioner kroner, der er afsat i 2008. Det er ikke hele indsatsen, men fase ét, siger Troels Lund Poulsen.

Socialdemokraternes miljøordfører, Torben Hansen, har beskyldt regeringen for at sylte den handlingsplan, som regeringspartierne K og V med brask og bram lovede befolkningen i sommeren 2007, da plagen med dræbersnegle var på sit højeste. Dengang hed det sig, at planen mod de såkaldte invasive arter ville være færdig allerede i oktober.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blogs

Blog: Danmark for danskere – og gerne flere af dem

Jens Kindberg
Nej, dette indlæg handler ikke om fertilitet. Men derimod om udlændingedebatten, som i årtier har raset i Danmark. Nogle er strammere – andre slappere. Og nu kaster jeg mig også ind i kampen.

Blog: Ligeglad med Danmark

Rune Toftegaard Selsing
Når vi diskuterer udlændinge og integration, skal vi huske noget væsentligt. Nogen er simpelthen bare ligeglad med Danmark.

Blog: Mediernes tørklæde-myte gør os dummere

Katrine Winkel Holm
Igen og igen får vi at vide, at fortidens danske kvinder gik tildækket som islamiske kvinder. Direkte forkert, men overfladiske medier kan nemt skabe en farlig myte, takket være historieløsheden.
Annonce
Find vej til lykken på Samsø
Samsø er øen, hvor ren og skær lyksalighed er inden for rækkevidde, så snart færgen har lagt til havn. 
Se flere
Bolig
Boliganalytiker advarer mod andelsboligkøb
Regeringens boligskattepakke kaster ikke meget lys over, hvordan andelsejendomme fremover skal vurderes. Problematisk, siger andelsekspert. 
Se flere
Stortest: Her bliver den trådløse lyd kæmpestor
Nu kan du streame musikken trådløst til ægte hi-fi-receivere og på den måde få din yndlingsmusik ud gennem hjemmets stereohøjttalere i stort format. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her