*

Politik

Troels Lund: Snegleplan sendes ud i maj

En handlingsplan mod dræbersnegle og andre uønskede dyre- og plantearter bliver sendt i høring i maj, oplyser miljøminister Troels Lund Poulsen, som afviser kritik fra Socialdemokraterne for nøl.

- Den handlingsplan, jeg kommer med, skal være ambitiøs og skal gå over flere år med en forstærket indsats. Det er min klare ambition, at vi både i 2009 og 2010 vil bruge flere penge end de to millioner kroner, der er afsat i 2008. Det er ikke hele indsatsen, men fase ét, siger Troels Lund Poulsen.

Socialdemokraternes miljøordfører, Torben Hansen, har beskyldt regeringen for at sylte den handlingsplan, som regeringspartierne K og V med brask og bram lovede befolkningen i sommeren 2007, da plagen med dræbersnegle var på sit højeste. Dengang hed det sig, at planen mod de såkaldte invasive arter ville være færdig allerede i oktober.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Danskernes opbakning til EU er massiv

Jens-Kristian Lütken
Et markant flertal af befolkning er glade for medlemsskabet af EU, men det er et lille højtråbende mindretal der stjæler billedet

Blog: Medierne svigter etniske minoriteter

Samira Nawa Amini
Det er dybt problematisk, at medierne går uden om kilder med etnisk minoritetsbaggrund når de skal tale med ’den almindelige dansker’. Uanset om denne frasortering er bevidst eller ubevidst, så vidner den om, at de brune kilder med de brune navne tilsyneladende bliver set som forstyrrende elementer i mediebilledet.

Blog: Det åndløse forhudshysteri

Rune Toftegaard Selsing
Det er fuldkommen ligegyldigt, at drengebørn bliver omskåret. Det vigtige er det, vi har i hovedet. Ikke det, vi har mellem benene.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her