*

 

Politik

Troels Lund: Snegleplan sendes ud i maj

En handlingsplan mod dræbersnegle og andre uønskede dyre- og plantearter bliver sendt i høring i maj, oplyser miljøminister Troels Lund Poulsen, som afviser kritik fra Socialdemokraterne for nøl.

- Den handlingsplan, jeg kommer med, skal være ambitiøs og skal gå over flere år med en forstærket indsats. Det er min klare ambition, at vi både i 2009 og 2010 vil bruge flere penge end de to millioner kroner, der er afsat i 2008. Det er ikke hele indsatsen, men fase ét, siger Troels Lund Poulsen.

Socialdemokraternes miljøordfører, Torben Hansen, har beskyldt regeringen for at sylte den handlingsplan, som regeringspartierne K og V med brask og bram lovede befolkningen i sommeren 2007, da plagen med dræbersnegle var på sit højeste. Dengang hed det sig, at planen mod de såkaldte invasive arter ville være færdig allerede i oktober.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blogs

Blog: Endelig kan unge asylægtepar bo sammen igen

Louise Holck
Det er en glædelig nyhed, at unge asylægtepar, der blev tvunget fra hinanden, nu igen kan få lov til at bo sammen. For siden reglen om tvungen adskillelse blev indført, har det haft store konsekvenser for flere af parrene.
Annonce
Bolig
Ny trend: Mormorsyssel på vej tilbage i moderne og humoristisk udgave
De traditionelle blomstermønstre er passé og erstattes af moderne design med et tvist af humor. Og færdige broderikit og kurser i korssting går som varmt brød, viser tendensen. 
Se flere
Et 13 etagers højhus på godsbanearealet i Aarhus
I dag fremstår godsbanearealet som et stort åbent område med et underlag af revnet beton, uplejet græs og grus. Her har genbrugsstationen Reuse og Institut for X’s containerlandsby fundet plads sammen med kulturbygningen Godsbanen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her