*

Her er bedst at bo
Politik

Troels Lund: Snegleplan sendes ud i maj

En handlingsplan mod dræbersnegle og andre uønskede dyre- og plantearter bliver sendt i høring i maj, oplyser miljøminister Troels Lund Poulsen, som afviser kritik fra Socialdemokraterne for nøl.

- Den handlingsplan, jeg kommer med, skal være ambitiøs og skal gå over flere år med en forstærket indsats. Det er min klare ambition, at vi både i 2009 og 2010 vil bruge flere penge end de to millioner kroner, der er afsat i 2008. Det er ikke hele indsatsen, men fase ét, siger Troels Lund Poulsen.

Socialdemokraternes miljøordfører, Torben Hansen, har beskyldt regeringen for at sylte den handlingsplan, som regeringspartierne K og V med brask og bram lovede befolkningen i sommeren 2007, da plagen med dræbersnegle var på sit højeste. Dengang hed det sig, at planen mod de såkaldte invasive arter ville være færdig allerede i oktober.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Revolutionen er aflyst

Mikael Jalving
Engang var socialisme noget med at forandre verden, i dag er den blevet indvendig og personlig. Følelser, kropslig varme og økomærket karma. Måske er det dens sidste chance.
Annonce
Viden
Varer med skadelig kemi bliver på hylderne, selvom de er forbudt
Selv efter et forbud langt om længe er vedtaget i EU, bliver varer med skadelige stoffer ikke fjernet fra hylderne med det samme. Og industrikemikalier får normalt lov at stå, til de er udsolgte. 
Se flere
AGF hyldede ’Duncan’ efter målrekord
AGF’s trænere og ledere havde forberedt en overraskelse til Morten ’Duncan’ Rasmussen, når AGF-angriberen tog målrekorden i Superligaen. Det skete mandag i Viborg. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her