*

Politik

Troels Lund: Snegleplan sendes ud i maj

En handlingsplan mod dræbersnegle og andre uønskede dyre- og plantearter bliver sendt i høring i maj, oplyser miljøminister Troels Lund Poulsen, som afviser kritik fra Socialdemokraterne for nøl.

- Den handlingsplan, jeg kommer med, skal være ambitiøs og skal gå over flere år med en forstærket indsats. Det er min klare ambition, at vi både i 2009 og 2010 vil bruge flere penge end de to millioner kroner, der er afsat i 2008. Det er ikke hele indsatsen, men fase ét, siger Troels Lund Poulsen.

Socialdemokraternes miljøordfører, Torben Hansen, har beskyldt regeringen for at sylte den handlingsplan, som regeringspartierne K og V med brask og bram lovede befolkningen i sommeren 2007, da plagen med dræbersnegle var på sit højeste. Dengang hed det sig, at planen mod de såkaldte invasive arter ville være færdig allerede i oktober.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Politikere leger aktiespekulanter

Lars Boje Mathiesen
I Aarhus har politikerne valgt at gamble med borgernes penge – og bruger tilmed gevinsterne på forskud.

Blog: Det er for let, Christel!

Morten Løkkegaard
Spørgsmålet om databeskyttelse er for kompliceret et emne at blive reduceret til en gammeldags rød-blå, forbruger overfor grimme-virksomheder-fortælling. Christel Schaldemoses anklager kræver et svar.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her