*

Kommunalvalg
Politik

DF støtter forslag om flere livreddere

Staten og kommunerne bør betale livreddere på de mest populære badestrande, mener Dansk Folkeparti, som støtter forslag fra Rådet for Større Badesikkerhed.

Arkivfoto: Ole Lind

Flere livreddere skal øge sikkerheden på de farligste danske badestrande i feriesæsonen. Udgiften bør betales af staten og de berørte kommuner.

Det siger beredskabsordfører Hans Kristian Skibby (DF).

Han støtter et forslag fra Rådet for Større Badesikkerheds formand, Michael B. Aller, som har foreslået en landsdækkende organisation med livredderstationer med 10-15 kilometers afstand. Forslaget kommer efter, at ti mennesker er druknet i løbet af den seneste uge.

- De kommuner, som har mest udbytte af badestrandene med turisme, bør medfinansiere ordningen. Nogle strande har livreddere. Vi skal ikke have kystbevogtning i hele landet, men beredskab på visse strande, siger Hans Kristian Skibby.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Tillykke til Danmark med nederlaget

Anders Vistisen
Danske skatteydere kan glæde sig over, at det europæiske lægemiddelagentur ikke endte i Danmark.

Blog: Stem Enhedslisten ind – og skattely ud

Rune Lund
Alle steder i kommuner og regioner, hvor vi kan forhindre skattespekulanterne i at få snablen ned i fælleskassen, er en sejr.

Blog: Detektor er venstreorienteret propaganda

Rune Toftegaard Selsing
På en god dag er DR's Detektor bare mildt ubegavet og venstreorienteret. På en dårlig er det sammenligneligt med propganda fra den gamle østblok.
Annonce
Ældre Sagen har kæmpet under valgkampen: »Jeg håber, at der blev tænkt på de ældre i stemmeboksen«
Niels Mark fra Ældre Sagens lokalafdeling i Hadsten, der repræsenterer 6.500 ældre fra Favrskov Kommune, har gennem valgkampen kæmpet for de ældre, men kampen fortsætter også efter valgresultatet har tikket ind. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her