*

Her er bedst at bo
Politik

DF støtter forslag om flere livreddere

Staten og kommunerne bør betale livreddere på de mest populære badestrande, mener Dansk Folkeparti, som støtter forslag fra Rådet for Større Badesikkerhed.

Arkivfoto: Ole Lind

Flere livreddere skal øge sikkerheden på de farligste danske badestrande i feriesæsonen. Udgiften bør betales af staten og de berørte kommuner.

Det siger beredskabsordfører Hans Kristian Skibby (DF).

Han støtter et forslag fra Rådet for Større Badesikkerheds formand, Michael B. Aller, som har foreslået en landsdækkende organisation med livredderstationer med 10-15 kilometers afstand. Forslaget kommer efter, at ti mennesker er druknet i løbet af den seneste uge.

- De kommuner, som har mest udbytte af badestrandene med turisme, bør medfinansiere ordningen. Nogle strande har livreddere. Vi skal ikke have kystbevogtning i hele landet, men beredskab på visse strande, siger Hans Kristian Skibby.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Politisk analyse
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Flere burde ønske danske muslimer glædelig Eid

Siddik Lausten
Selvfølgelig skal statsministeren ønske ”glædelig Eid”. Og måske var der langt flere danskere, der skulle gøre det samme.

Blog: Færre migranter til Europa og flere kondomer til Afrika

Mikael Jalving
Menneskesyn er forklædt religiøsitet, det er åndelighed i metermål: Enten har du det rigtige menneskesyn eller også er du et dumt svin.
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her