*

Sne og ski

Så let kan du se prof ud på pisten

Se JPs guide til at blive en bedre skiløber.

Skiskolen
  • Vi har samlet en række stærke råd, så din stil på skipisterne bliver bedre.
  • Instruktør Jens Enghave fra Den danske Skiskole giver i otte tv-klip gode råd til dig.
  • Skiskolen er optaget i 2009.
  • SE ALLE AFSNIT AF SKISKOLEN - KLIK HER

Råd nr. 5: Undgå "flade ski"

Hvis dine ski glider fladt hen over sneen, kan du hurtigt miste balancen - særligt hvis der er iset.  Ved skiftevis at løfte storetåen og lilletåen kan du få dine ski til at gribe bedre fat i sneen.

"For at undgå flade ski, skal vi sørge for, at storetåen presser inderkanten af skien ned i sneen," siger instruktør Jens Enghave fra Den danske Skiskole.

JP
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
TV anbefaler
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Biler
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Arkæologens romance: »At gå rundt i Egypten er som at blive kysset af historien«
Jeanette Varberg elsker at rejse til Egypten for at se resten af den kultur, hvor de perler, hun en dag fandt i magasinet under Moesgaard Museum ved Aarhus, blev fremstillet. 
Se flere
Analyse: Godt nyt fra den danske lejr, men Ungarn er ingen ønskemodstander
Danmark kan godt få problemer med de fysisk stærke ungarske spillere. Det er lidt overraskende, at Ungarn lader René Toft spille, lyder det fra JP's udsendte medarbejder Mikkel Hammer-Hansen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her