*

Annonce
Seneste Ferie i DanmarkRSS Ferie i DK feed
28.08

Briterne elsker den ferieform, som tyskerne fravælger

Når briterne tager på ferie i Danmark, går rejsen oftest til København. Men mens briterne vil have storbyferie og gastronomiske oplevelser, vælger tyskerne en helt anden del af landet.

27.08

Jambo Feriepark byder velkommen på swahili

”Jambo” er en velkomst på swahili. Og man føler sig bestemt velkommen på campingpladsen ved Saltum, der har vundet flere europæiske og danske priser.

21.08

Få en sydende saltvandsindsprøjtning på Læsø

Læsø er åbne vidder mod havet. Det er friske jomfruhummere på havnen og uldstrik i moderne mønstre. Men først og sidst er det historien om det hvide guld, sydesaltet.

20.08

Lonely Planet: Danmark har kun én stor seværdighed

Populær rejsebog: Her er Danmarks svar på Eiffeltårnet

14.08

Kan man tage i Legoland uden børn?

Jyllands-Postens udsendte var med sin mor i Legoland – uden små børn, og hendes svar er "ja, selvfølgelig". Og det bliver lidt bedre, hvis du finder dit indre legebarn frem.

12.08

Opdag nogle af Danmarks små ø-perler

Ø-camping kan blive den nye trend, efter campingpladserne på otte af Danmarks småøer nu sammen inviterer til ferie, hvor man kan ”komme ned i gear”.

11.08

Så grundigt forberedte nordjysk adelsmand sin og konens død

Et gammelt gravkapel med en godsejer og hans hustru ved Limfjorden er bestemt et besøg værd.

05.08

Eksklusiv campingplads og gourmetrestaurant

Er hverdagen travl, bør fritiden bestå af afslapning og forkælelse. Og har man samtidig en passion for friluftsliv, er Ribehøj Camping i Sydjylland et godt bud.

04.08

Danmark på toppen

En vandring i Ejer Bjerge byder på Danmarks højeste tinder, kokasser, gratis overnatning, en sikker slankekur og en heks, der slog Lindormen ihjel med sin kost.

Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her