*

Privacy Policy Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her
Rejser 14.12.2012 kl. 15:28

Flyselskab: Bestil nu og betal senere

Nyt produkt tillader kunder at bestille rejsen nu og først betale senere.

Hos British Airways Holidays kan kunder bestille en rejse nu og først betale senere. Foto: Kirsty Wigglesworth

Det er British Airways' rejsearrangør British Airways Holidays, der har lanceret et nyt produkt, som betyder, at kunder kan bestille en rejse nu og først betale senere. Dog inden afrejsen.

Koster rejsen mellem 3.000-9.599 kr., skal der betales et gebyr på 1.400 kr. i depositum, og resten kan så klares senere.

Koster rejsen fra 9.600-27.999 kr., skal der betales 3.000 kr. Restbeløbet skal betales 10 uger før afrejsen. Tilbuddet gælder kun pakkerejser.

Claire Bentley, administrerende direktør hos British Airways Holidays, siger ifølgecheck-in.dk

"Kunderne vil have mulighed for at betale et depositum ved bestilling og derigennem sikre prisen og gemme pengene til restbeløbet, indtil man er tættere på afrejsen. Det vil komme familier, der har et stramt budget for ferien i 2013, til gode, men også de kunder, der ønsker at bestille en rejse til en speciel lejlighed som eksempelvis en bryllupsrejse eller en luksusferie."

Skridtet videre

Rejsearrangøren Easy Tour åbnede tidligere på året for muligheden for at bestille en rejse og trække betalingen ud til efter, at ferien er blevet afholdt.

Om det tiltag sagde konkurrenter som Spies og Star Tour, at det ikke virkede som en god idé.

Faktisk har Spies selv afprøvet det, men det blev ikke en succes. For ingen har lyst til at betale for en ferie, der er overstået, lød det.

British Airways googler sine kunder

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Rejser lige nu
forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Søg i vejviseren
Annonce
Annonce
Annonce
Nu kan telefonen oversætte for dig på ferien
En ny oversætter-app til mobil og tablet hjælper med at oversætte både tekst, tale og skrifttegn, så intet vil blive lost in translation. 
Se flere
Biler
Vennesejlads kræver kompromisser for tidligere sejlformand
Sammen med et vennepar har Carl Gertstrøm, tidligere formand for Dansk Sejlunion, en 42-fods sejlbåd. Det er der både fordele og ulemper ved. 
Se flere
Danske kvanteforskere skaber fremtidens computer
Forskere ved Niels Bohr Institutet har udviklet en metode til at fremstille supereffektive elektroniske komponenter i nanostørrelse. 
Se flere