*

Rejser

Lillelunds gastronomiske verden: Barcelona

JP's madanmelder og kulturjournalist Niels Lillelund giver sine tips til mad og drikke i den catalanske hovedstad.

Niels Lillelund har i en lang årrække været Jyllands-Postens faste madanmelder og har i den kapacitet rejst og besøgt mange gastronomiske højborge rundt i verden.

Her er hans tips til, hvad man skal spise og drikke, når man besøger den catalanske hovedstad Barcelona. Der er, naturligvis, fokus på tapas - men måske en overraskelse, når det gælder anbefalingen til, hvad man skal drikke til maden.

Top-10: Få mest for pengene på europæisk storbyferie

Links til de anbefalede restauranter:

Disfrutar

Tickets

Bodega 1900

Se også Niels Lillelunds tips til mad og drikke i New York:

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Annonce
Bolig
Hun fandt sit kreative drive på en gård langt ude på landet
Cecilie Elisabeth Rudolph er en kreativ sjæl, som både arbejder med tekstil-, print- og materialedesign. Hun deltager netop nu i udstillingen “Our Scissors” om Fiskarssakse på Helsinki Design Museum og har et julesamarbejde med designfirmaet Stilleben. 
Se flere
Hun fandt sit kreative drive på en gård langt ude på landet
Cecilie Elisabeth Rudolph er en kreativ sjæl, som både arbejder med tekstil-, print- og materialedesign. Hun deltager netop nu i udstillingen “Our Scissors” om Fiskarssakse på Helsinki Design Museum og har et julesamarbejde med designfirmaet Stilleben. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her